Ultimul mesaj postat de Alexei Navalnîi. Ce scria cu 2 zile înainte să moară. E incredibil ce a postat opozantul rus

Iată care a fost ultimul mesaj postat de Alexei Navalnîi pe Instagram!

Alexei Navalnîi, unul dintre opozanții lui Vladimir Putin, a murit vineri, 16 februarie 2024, în închisoare, la vârsta de 47 de ani, după cum au transmis agențiile de presă. Bărbatul era căsătorit încă din anul 2000 cu Iulia Navalnaia. Iată ce mesaj emoționant a transmis dușmanul liderului de la Kremlin pe Instagram. A scris asta chiar cu două zile înainte să moară!

Alexei Navalnîi, mesaj emoţionant pentru partenera lui de viață, înainte să moară

Moartea lui Alexei Navalnîi a întristat aproape întreaga lume, sigur pe cei care detestă regimul lui Vladimir Putin. Mulţi politicieni care l-au cunoscut sau care au auzit de el susţin că regretă enorm trecerea lui în nefiinţă.

Însă, cei mai îndureraţi sunt cu siguranță membrii familiei sale. Alexei Navalnîi era căsătorit cu Iulia Navalnaia de peste două decenii, mai exact din anul 2000, iar împreună cu aceasta avea doi copii, o fiică pe nume Daria, născută în anul 2001, și un fiu pe nume Zahár, care a venit pe lume în anul 2008.

”Te iubesc din ce în ce mai mult”

Celebrul opozant al lui Vladimir Putin își iubea foarte mult partenera de viață și nu se ferea să-şi exprime public sentimentele. Chiar cu două zile înainte să moară, Alexei Navalnîi a scris câteva cuvinte emoționante pentru mama copiilor săi.

”Draga mea, totul este ca un cântec cu tine: între noi se află orașe, luminile de decolare ale aeroporturilor, furtuni de zăpadă și mii de kilometri. Dar simt că tu ești aproape în fiecare secundă și te iubesc din ce în ce mai mult”, a fost mesajul bărbatului de pe Instagram.

Citește și A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Vladimir Putin se afla într-o închisoare din Siberia, ce s-a aflat despre cauza decesului!

De ce se afla în închisoare Alexei Navalnîi

Alexei Navalnîi se afla după gratii încă din anul 2021. Însă, mai întâi, el a fost închis în Rusia, după care a fost transferat într-un lagăr din Siberia. Opozantul lui Putin executa o pedeapsă pentru delapidare.

Concret, bărbatul era acuzat de către regim că a folosit fonduri de 4,7 milioane de dolari în donații pentru organizațiile sale politice pentru interese personale. Condamnarea a venit în anul 2022.

Inițial, judecătorii au decis că Alexei Navalnîi trebuie să execute o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare pentru că a încălcat condițiile impuse de condamnarea sa cu suspendare într-un alt caz de delapidare.

Ulterior, în vara anului trecut, pedeapsa sa a fost prelungită până la 19 ani, după ce a fost găsit vinovat de ”fondarea și finanțarea unei organizații extremiste”, notează digi24.ro.

Citește și Câți bani are Vladimir Putin, de fapt. Președintele rus și-a făcut publică declarația de avere!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *