Un britanic și-a părăsit soția după ce s-a îndrăgostit nebunește de o refugiată din Ucraina, pe care o primiseră în casă: „A fost dragoste la prima vedere”

Tony Garnett a fugit cu Sofiia, lăsând în urmă soția și cele două fiice. Ce spun cei doi despre relația lor
Un britanic și-a părăsit soția după ce s-a îndrăgostit nebunește de o refugiată din Ucraina, pe care o primiseră în casă: A fost dragoste la prima vedere

Tony Garnett, un bărbat în vârstă de 29 de ani căsătorit și cu tată a doi copii, a decis să își părăsească familia pentru a trăi într-o relație cu o refugiată din Ucraina. Familia lui o primise pe tânăra de 22 de ani să locuiască în casa lor.

Tony și Lorna au vrut să ajute o persoană refugiată din Ucraina, așa că s-au alăturat celor care fac asta pe grupurile de pe rețelele de socializare. Așa a ajuns Sofiia Karkadym, o tânără în vârstă de 22 de ani, să locuiască în casa lor. Cei doi soți și cele două fiice ale lor, de trei și șase ani, au primit-o pe tânără în locuința lor din Bradford, pe data de 4 mai.

Și-a părăsit familia după ce a primit în casă o refugiată din Ucraina

Tony Garnett și Sofiia vorbeau în limba slovacă, pe care Lorna nu o cunoștea, și au început să meargă împreună la sală sau să se uite la filme atunci când soția lui se ocupa de rutina de seară a fetițelor.

Potrivit thesun.co.uk, Tony Garnett s-a îndrăgostit de Sofiia de când a văzut-o. La rândul ei, tânăra spune că a văzut că el nu este fericit în familia pe care o are. Când a aflat ce se petrece, Lorna a decis să îi ceară refugiatei din Ucraina să părăsească locuința lor, însă Tony a avut o replică neașteptată: “Dacă ea pleacă, plec și eu”. Așadar, după numai zece zile de când au ajutat-o pe Sofiia să locuiască în casa lor, Tony și ea au părăsit locuința, pentru a fi împreună, bărbatul uitând de familia pe care o avea.

Sofiia, refugiata din Ucraina, spune că a fost dragoste la prima vedere

Sofiia Karkadym spune că așa a fost să fie povestea lor de dragoste. Tânăra este conștientă de criticile pe care le aduc oamenii la adresa ei, însă spune că ea este fericită cu Tony.

„Imediat cum l-am văzut, mi-a plăcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastră de dragoste. Ştiu că oamenii vor avea o părere proastă despre mine, dar se întâmplă. Am putut vedea cât de nefericit era Tony”, a spus Sofia.

Tony și tânăra refugiată din Ucraina locuiesc la părinții lui

Tony Garnett și Sofiia Karkadym au plecat în casa părinților lor până își vor găsi o locuință și au aplicat și pentru o viză permanentă pentru tânăra din Ucraina. În același timp, apropiații Lornei spun că femeia este devastată după ce soțul a părăsit-o pe ea și pe cele două fetițe ale lor.

“Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Lorna, însă nu a fost deloc vina ei, ea nu a făcut nimic greșit. Nu ne-am propus să facem asta (n.r. să se îndrăgostească de Sofia), nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”, a spus Tony.

4.8 124 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.