”Un mare bravo pentru că a apărut alături de Denise Rifai”. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, reacție uluitoare

”Un mare bravo pentru că a apărut alături de Denise Rifai”. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, reacție uluitoare

În urmă cu câteva zile, în spațiul public a apărut o informație bombă care a zguduit din temelii lumea showbiz-ului românesc. Potrivit tabloidelor, la finalul anului trecut, între Denise Rifai și Cătălin Cazacu s-ar fi înfiripat o poveste de iubire, pentru o scurtă perioadă de timp. Nicoleta Delinescu, fosta iubită a sportivului, a avut o reacție tranșantă și a l-a felicitat pe tatăl copilului ei că a apărut în compania prezentatoarei emisiunii de la Kanal D.

”Un mare bravo pentru că a apărut alături de Denise Rifai”

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au împreună un băiat, pe nume Andrei, în vârstă de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, însă de dragul fiului lor au decis să păstreze o relație civilizată de prietenie.

După separarea de fosta lui iubită, Cătălin Cazacu a devenit un adevărat playboy și a intrat adesea în atenția tabloidelor prin relațiile cu bombe sexy din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Ilinca Odănescu, Brigitte Pastramă, Ana Roman, Denisa de la Bambi, Ramona Olaru, „vecina” de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Recent s-a aflat că pe lista de cuceriri a fostului sportiv ar fi intrat și Denise Rifai. Săptămâna trecută au apărut imagini în presa de scandal cu cei doi de la o petrecere ce a avut loc la finalul anului trecut, într-unul dintre localurile deținute de Tania Budi. Se pare că între ei ar fi fost o idilă de scurtă durată, speculațiile fiind alimentate și de faptul că ar fi fost văzuți venind și plecând împreună de la respectivul restaurant.

La auzul veștii, Nicoleta Delinescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, dar și a vedetei Kanal D, pe care o consideră o femeie de toată isprava.

„Din Dubai, pentru că sunt plecată câteva zile, îi transmit cu mare căldură un sincer “La mulți ani cu fericire”, tatălui copilului meu, asta pentru că ieri a fost ziua lui de naștere . Îi doresc să fie fericit și împlinit iar faptul că a apărut alături de Denise Rifai, din partea mea are un mare Bravo! Eu o apreciez  și o admir  mult pe Denise!”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click!

Nicoleta Delinescu
Nicoleta Delinescu

Denise Rifai neagă zvonurile

Imediat după apariția imaginilor cu cei doi, Denise Rifai areacționat. Prezentatoarea TV a negat informațiile și a spus că între ea și Cătălin Cazacu nu a existat nicio idilă.

„Citesc site-ul Cancan aproape zilnic si prin prisma meseriei, dar si dintr-o curiozitate feminina, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presa pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viata mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum”, a scris Denise Rifai pe contul său de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *