Un nou magazin Victoria’s Secret în București. Unde va fi amplasat pentru o experiență de shopping desăvârșită

Vești bune pentru doamne și domnișoare! Victoria’s Secret, liderul în retail de specialitate în lenjerie intimă și produse de înfrumusețare, colecții de fashion, parfumuri fine, îngrijire de corp și loungewear, va deschide un nou magazin în Capitală.

Apare un nou magazin Victoria’s Secret în București

Noua locație Victoria’s Secret va fi în Mega Mall (Sectorul 2 al Capitalei) și presupune un design inovator care creează un spațiu îmbietor, navigare simplificată pentru clienți și o experiență de shopping desăvârșită.

Magazinul va oferi o selecție de sutiene iconice ale celebrului brand, chiloți și lenjerie de noapte dintr-o selecție de colecții, dar și Victoria’s Secret Beauty ce include parfumuri iubite. În plus, se vor putea face și fitting-uri de sutien personalizate, gratuit, fără programare prealabilă.

Pentru a celebra deschiderea noului magazin din București, Victoria’s Secret a lansat o experiență pop–up în Mega Mall, miercuri, 27 martie 2024, cu cele mai iubite colecții de sutiene Victoria’s Secret, parfumuri populare și probări de sutiene gratuit.

Detalii despre Victoria’s Secret

Pentru cine nu știe, Victoria’s Secret este cel mai mare retailer de lenjerie intimă de specialitate din lume, care oferă o gamă largă de colecții moderne, inclusiv sutiene, chiloți, lenjerie casual și articole sportive, precum și parfumuri și produse de îngrijire corporală.

VS&Co este alcătuit din brandurile de top de pe piață, Victoria’s Secret și Victoria’s Secret PINK, care împărtășesc un scop comun de a inspira și încuraja clienții în fiecare etapă a vieții lor, dar și Adore Me, un brand inovator de lenjerie intimă condus de tehnologie, cu orientare digitală, care servește femeile de toate mărimile și bugetele în toate etapele vieții.

Celebrul brand are peste 30.000 de asociați dintr-o rețea globală de aproximativ 1.350 de magazine cu amănuntul, în aproape 70 de țări. Victoria’s Secret își dorește să inspire femeile din întreaga lume cu produse și experiențe care le susțin rutina de îngrijire și le oferă încredere de sine, creând, în același timp, conexiuni pe tot parcursul vieții și susținând schimbările pozitive.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *