Un pariu cu prietenii mi-a arătat cine este iubita mea, de fapt. Nu mai am nicio încredere în femei

Nu mă așteptam deloc să mă trădeze!
Un pariu cu prietenii mi-a arătat cine este iubita mea, de fapt. Nu mai am nicio încredere în femei

Un pariu cu prietenii mi-a arătat cine este iubita mea, de fapt! Am o mână de prieteni cu care mă înțeleg foarte bine încă din copilărie. Mereu m-au ajutat când a fost cazul, fie cu bani sau sfaturi. Niciodată nu s-a pus problema de oră, fiind oricând disponibili pentru mine. Însă un pariu mi-a dat lumea peste cap.

Pariul care mi-a arătat cum este iubita mea, de fapt

Într-o vară, în timp ce eram în concediu, în glumă am pus un pariu cu ei că iubita mea nu acceptă avansuri din partea altui bărbat, fiind ferm convins că are ochi doar pentru mine. Maxim ofticat de amuzamentul lor, le-am propus ca unul dintre ei să își facă un cont fals de Facebook și să o abordeze pe prietena mea.

Recunosc că am fost tare agitat de cum decurge planul ăsta, mai mult vrând să le dau peste nas că iubita mea chiar este cuminte și fidelă. Cel puțin, asta mi-a demonstrat în cei cinci ani de relație.

Vezi și Ne-am reîntâlnit la 10 ani de la despărțire. El vrea acum să ne căsătorim. Oare am putea să fim fericiți de data asta?

Sunt dezamăgit maxim de femei

La câteva zile, prietenul ăsta al meu i-a scris în mediul online și, surprinzător, s-a arătat destul de receptivă la mesajele lui. Ba chiar, părea mult mai „vorbăreață” decât de obicei. Îi vedeam satisfacția pe față când vorbea cu el.

La jumătatea sejurului nostru deja își confesau nemulțumirile din viața privată. A fost un mare șoc să aflu că relația mea nu era așa de roz precum credeam. Altfel…de ce să accepți glumele indecente și cu conotații sexuale ale unui necunoscut?

După ceva timp, P. mi-a relatat că s-au întâlnit pe ascuns și, dacă la început ea s-a arătat reticentă față de el, pentru că știa cine e, au ajuns să se vadă la un hotel.

Bineînțeles că așa ceva nu am putut tolera și am rupt orice legătură cu amândoi. A fost prea mult din partea lui să se cupleze cu ea, eu cerându-i doar să se bage în seamă pe Facebook.

Iar din partea ei nu mă așteptam să cadă atât de ușor în plasă. Cine știe de câte ori m-a înșelat până acum, în timp ce eu eram orbit de frumusețea sa. Asta m-a făcut să îmi pierd încrederea în femei, mi-e foarte greu să mai cred pe cineva după tot ce am pățit.

Citește și M-a cerut în căsătorie cu inelul pe care i-l cumpărase fostei. Am aflat întâmplător, m-am simțit tare umilită

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *