Un sacou negru, 5 ţinute diferite. Cum poţi purta această piesă vestimentară ca să fii mereu în centrul atenţiei

Sacoul negru este un item versatil, care te poate ajuta să obții cele mai stylish ținute.
Un sacou negru, 5 ţinute diferite. Cum poţi purta această piesă vestimentară ca să fii mereu în centrul atenţiei

Un sacou negru, 5 ţinute diferite pentru mai multe momente ale zilei. Sacoul negru este una dintre piesele vestimentare esențiale, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Elegant și atemporal, se potrivește la o varietate de stiluri, de la elegant, casual, până la sport.

Blazerul negru are capacitatea de a adăuga eleganță, stil și personalitate oricărui item. De aceea, arată bine peste o rochie de seară, peste un tricou dar și cu un crop top. De asemnea, poate fi purtat chiar și cu o pereche de pantaloni scurți. Secretul constă în modul de asortare. De asemenea, ocazia pentru care alegi să îl porți este la fel de importantă. Capacitățile versatile ale blazerului sunt cu adevărat nesfârșite. De aceea, achiziția lui nu este un capriciu, ci o adevărată investiție. Cum poţi purta această piesă vestimentară ca să fii mereu în centrul atenţiei.

Iată numai 5 moduri în care poți purta sacoul negru și să obții un outfit stylish.

Un sacou negru, 5 ţinute diferite, pline de stil

Sacoul negru este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. Îl poți purta în orice moment al zilei, în ocazii diferite. Iată câteva idei de a purta cu stil sacoul negru.

Un sacou negru, 5 ţinute diferite

Alb și negru

Alb și negru este o combinație atemporală, care va fi mereu la modă. Este alegerea ideală pe care poți miza oricând, fie că mergi la birou sau la o întâlnire cu prietenii. Dacă ești adepta clasicului, poți adopta acest model de ținută. Alege un sacou negru cambrat și poartă-l cu o pereche de pantaloni largi albi. Adaugă și o cămașă albă, pantofi cu talpă joasă și ești gata de plecare.

Un sacou negru, 5 ţinute diferite

Sacou negru cu blugi

Iată o altă combinație versatilă câștigătoare, sacoul negru cu blugi. Blugii și sacoul se numără printre piesele vestimentare de bază, cu ajutorul cărora poți crea o mulțime de ținute. Pentru că este vară, alege o pereche de jeanși largi și sandale cu toc. Pentru un look de inspirație masculină, mizează pe un sacou larg bărbătesc.

Un sacou negru, 5 ţinute diferite

Outfit elegant

Sacoul negru poate să îți țină de cald și în serile răcoroase de vară. În plus, arată foarte elegant și transformă o ținută sexy într-una plină de rafinament. Așadar, dacă simți că ai dori să adaugi un aer mai cuminte unei fuste prea scurte, sacoul negru este alegerea ideală. Mai ales dacă trece de șolduri și are o lungime apropiată de fustă.

All black

Un sacou negru, 5 ţinute diferite

Dacă ești adepta ținutelor confortabile de efect, încearcă această combinație. Poartă un look al black, potrivit în timpul zilei dacă îl asortezi cu încălțăminte sport. Poartă un sacou negru, pantaloni negri și un tricou lejer. Completează look-ul cu o coafură naturală și ai obținut un office look plin de stil.

Un sacou negru, 5 ţinute diferite

Stil feminin

Iată și un model de sacou potrivit pentru ținute feminine. Alege un sacou scurt, în vogă în acest sezon care arată foarte bine cu o fustă cu talie înaltă. Pentru un plus de stil, asortează o pereche de oxford shoes și cămașă albă.

Sursa foto: instagram.com

Citește și cum porți topurile după vârsta de 30 de ani. Outfituri elegante, cu care vei atrage priviri

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *