Unde a ales Mirela Vaida să petreacă Paștele anul acesta: „Am fugit de acasă”. E un loc superb între mare și munte

Iată ce destinație a ales prezentatoarea pentru Paște!

Mirela Vaida a plecat în vacanță cu soțul ei de Paște. Însă, celebra prezentatoare de televiziune nu a uitat de fanii săi și a publicat câteva fotografii superbe pe rețelele sociale. Vedeta a fost surprinsă la munte, dar și la plajă pe nisip. Ce destinație a ales moderatoarea? Află răspunsul de mai jos. Iată cum se numește locul situat între mare și munte!

Mirela Vaida a plecat în vacanță de Paște

Anul acesta, de Paște, Mirela Vaida a preferat să stea departe de bucătărie, cu toate că este o gospodină desăvârșită. În schimb, prezentatoarea de la Antena Stars a ales să se bucure de răsfăț într-un decor de basm, undeva departe de România.

Vedeta s-a simțit minunat în vacanță, s-a bucurat de aerul proaspăt de munte, dar și de soare, de nisipul fierbinte și de mare. Dovadă stau imaginile din mediul online, în care moderatoarea de la Acces Direct e zâmbitoare și extrem de relaxată.

Locul în care a petrecut Paștele prezentatoarea TV

Mirela Vaida a realizat fotografiile în Abruzzo, o regiune superbă din Italia, situată între munte si mare. Acolo, prezentatoarea TV s-a bucurat de peisaje de basm, dar și de mâncarea delicioasă italienească.

Vedeta a făcut tot posibilul să evite preparatele grele de Paște, ea fiind și o persoană extrem de pofticioasă. De altfel, ea a menționat acest lucru în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe Facebook.

”Hristos a Înviat! Cum vă petreceți a două zi de Paște? Eu, recunosc, am fugit de acasă! Mi-a fost frică de două lucruri: 1. Să nu mă îngraș de la atâta mâncare, că sunt pofticioasă și nu mă pot abține de la nimic. 2. Să nu stau iar în bucătărie, să pun mese, să spăl vase, etc!

Așa că au venit bunicii de la Iași să stea cu nepoții, să gătească, să se joace iar noi am zburat în Italia, câteva zile, la plimbare și relaxare! Suntem în Abruzzo, o regiune superbă între mare și munte, cu orașele vechi și pitorești, mâncare bună și ușoară și, bineînțeles, plină de energia bună a localnicilor care știu să-și trăiască viață în tihnă!

Am vizitat cam tot ce merită văzut între Rimini și Pescara, am ajuns și în Republica San Marino, am urcat cu mașină pe munți și serpentine, am mers la pas câte 8-10 km/zi, am deschis și sezonul estival la Marea Adriatică, căci eram singură cu prosopelul la plajă!

Dar așa îmi place să-mi petrec micile vacanțe! Mai avem o zi pe care vreau să o exploatez la maximum! Și ne timtit tare bine! Voi pe unde sunteți acum? Vă doresc, în continuare, zile frumoase, cu tihnă și liniște! Vă îmbrățișez! Paște fericit tuturor! #mirelavaida #italy #easter #holiday #travel #paște #spring #abruzzo #relax”, a scris moderatoarea în mediul online.

Citește și “Cele mai grele zile din viața mea”: Imaginea cu care Mirela Vaida i-a bulversat pe fani. Ce se întâmplă în familia ei!

Vedeta a trecut prin momente cumplite, înainte de Paște

Vedeta avea mare nevoie de această vacanță, fiindcă a traversat o perioadă dificilă. Fiul ei cel mijlociu, Vladimir, a suferit, de curând, o intervenție chirurgicală la ambii ochi.

”Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă…

Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă… Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”.

Ieșeam eu plângând de la copil, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute după care ieșea el plângând și făceam schimb și tot așa! Am încercat să-l pregătesc dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a mărturisit Mirela Vaida pe Instagram.

Citește și Cum arăta Mirela Vaida înainte să devină celebră. Cu greu o recunoști la 20 de ani, imagini de colecție cu prezentatoarea când cânta într-o trupă de fete!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *