Unde a plecat fiica Ronei Hartner, după înmormântarea artistei. “Lupta pentru custodie e abia la început”

Unde locuiește acum adolescenta.
Unde a plecat fiica Ronei Hartner, după înmormântarea artistei. “Lupta pentru custodie e abia la început”

Este scandal monstru după moartea Ronei Hartner, privind custodia fiicei regretatei artiste. Sumayla Rita, în vârstă de 15 ani, a decis să se întoarcă în Franța, după înmormântarea mamei sale și să stea cu tatăl ei, pe care nu îl mai văzuse de când era mică. Cu toate acestea, rudele actriței nu renunță la custodie și își doresc ca adolescenta să rămână în grija lor.

Fiica Ronei Hartner, devastată de moratea mamei sale

Rona Hartner și fiica sa au avut o relație extrem de apropiată. Actrița i-a fost și mamă și tată Sumaylei, iar copila s-a văzut dintr-o dată  singură într-o lume plină de provocări.

Citește și: De-a dreptul sfâșietor! Ce a spus mama Ronei Hartner lângă sicriu, cu ultimele puteri FOTO EXCLUSIV

După mulți ani de absență din viața adolescentei, dintr-o dată a apărut și tatăl ei, prezent la înmormântarea Ronei. Se pare că cei doi au reluat legătura, iar Sumayla ar fi decis chiar că vrea să locuiască și împreună cu acesta.

Copila deține o casă pe Coasta de Azur, ce i-a fost lăsată moștenire de mama sa, prin testament, la un notar, înainte de a se stinge.

”Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare.

Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase. E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea. Lupta pentru custodie e abia la început…

După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a declarat un apopiat al artistei, potrivit Cancan.

Ce spun rudele Ronei Hartner

Rudele Ronei Hartner susțin însă că fiica actiței este extrem de vulnerabilă după moartea mamei sale și că, de fapt, nu ar dori să reia relația cu tată ei.

Citește și: Sora Ronei Hartner îl face praf pe Rocco Sedano. Ce a dezvăluit despre tatăl nepoatei sale VIDEO

”Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, a declarat sora Ronei Hartner.

Rocco Sedano, tatăl Sumaylei, a decis să meargă la înmormântarea Ronei Hartner, în ciuda opoziției rudelor acesteia. Bărbatul a stat tot timpul în preajma fiicei sale, care trece prin cele mai grele momente din viața ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *