Unde face Dan Negru Revelionul. Pleacă alături de familie, decizie uimitoare

Prezentatorul va pleca departe de România

Scris de: Daoud Andra

26 Dec. 2022

Unde face Dan Negru Revelionul. Pleacă alături de familie, decizie uimitoare

După ce mai bine de două decenii a prezentat emisiuni de Revelion, anul acesta, Dan Negru a decis să ia o pauză. Prezentatorul de la Kanal D a refuzat să filmeze vreun program pentru noaptea dintre ani și a spus că dorește să se bucure de această perioadă alături de familie, la fel ce toți românii. Acum s-a aflat și unde face Dan Negru Revelionul.

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul 2023

Anul 2022 a fost unul plin de schimbări pentru Dan Negru. Prezentatorul a părăsit postul TV pentru care a lucrat timp de mai bine de 20 de ani și s-a mutat la Kanal D, chiar la începutul anului. Acolo prezintă două emisiuni de tip quiz-show care se bucură de un real succes. Cea mai importantă schimbare este însă legată de Revelion. Cel supranumit „regele audiențelor”, datorită cifrelor de audiență pe care le obținea în noaptea dintre ani, anul acesta nu va mai fi „pe sticlă”.

Deși șefii de la Kanal D i-au făcut oferte generoase pentru a prezenta un program în noaptea dintre ani, Dan Negru a refuzat. În urmă cu câteva săptămâni, moderatorul a explicat că anul acesta ia o pauză și că își dorește să petreacă Sărbătorile în familie, la fel ca majoritatea românilor.

Citește și: De ce nu mai prezintă Dan Negru Revelionul în 2023. Detalii incredibile din culisele negocierilor

„Din secolul ăsta, aproape un sfert noi am petrecut împreună Revelioane. Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record european și Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa. Voi fi și eu printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii. Renunț și eu la ecrane, TV, tablete, telefoane”, a mărturisit Dan Negru, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Unde face Dan Negru Revelionul
Dan Negru nu mai prezintă Revelionul 2023

Unde face Dan Negru Revelionul

Cu câteva zile înainte de Revelion, s-a aflat și unde petrece starul noaptea dintre ani. Potrivit cancan.ro, Dan Negru și familia sa au ales o destinație îndepărtată, unde noaptea de Revelion nu înseamnă agitație și artificii, ci liniște. Prezentatorul TV împreună cu soția și cei doi copii vor merge în India și vor rămâne acolo până la Bobotează, potrivit sursei menționate.

„S-a săturat de Revelioane! Nu e glumă. Va pleca în India, pe 28 sau 29 decembrie, și va sta până pe 6 ianuarie. Nu mai vrea să audă de Revelion, de gălăgia de atunci, de petarde… De tot. Vrea liniște. Iar acolo este liniște. Pleacă alături de familie, la New Delhi”, a declarat o sursă din anturajul lui Dan Negru, pentru ziarul menționat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *