Unde s-au căsătorit de fapt Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Ceremonia s-a desfășurat într-un loc de poveste

Detalii inedite despre nunta celor doi.
Unde s-au căsătorit de fapt Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Ceremonia s-a desfășurat într-un loc de poveste

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună din 2013, iar în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc într-o locație cu totul specială pentru ei, în discreție maximă. Cei dragi au fost atât de impresionați de ceremonie încât nu și-au putut stăpâni lacrimile de bucurie. Tatăl cântăreței a fost însă cel mai fericit. Bărbatul și-a îndeplinit visul, acela de a-și conduce fiica la altar.

Unde s-au căsătorit de fapt Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de aproape un deceniu, dar oficializarea relației lor a avut loc în 2017.

În 2019, frumoasa brunetă l-a făcut tătic pe Ștefan, când l-a născut pe Alexandru. Micuțul este al treilea copil al lui Bănică Jr.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme revistei Viva, cei doi au dezvăluit detalii interesante despre nunta lor. Cuplul este extrem de discret când vine vorba de viața personală, dar de această dată au povestit cum a decurs evenimentul. Ceremonia a avut loc în Bulgaria, „într-un loc de poveste”, așa cum chiar ei au spus.

„Discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.”, a declarat frumoasa brunetă, completată de Ștefan: „A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-ar fi întâlnit pe furiș în timp ce artistul era căsătorit cu Andreea Marin

În mod neoficial, relația dintre ei ar fi debutat în urmă cu mai bine de un deceniu, când Ștefan Bănică Jr. era încă soțul Andreei Marin. Atunci, Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra în blocul în care artistul avea un apartament.

Pentru a-și acoperi urmele, Ștefan Bănică a chemat atunci la el câțiva prieteni cu care a iești ulterior din bloc, pe post de paravan, scrie bzi.ro.

Cântărețul a divorțat de Andreea Marin în ianuarie 2013, iar la jumătate de an după divorț a recunoscut relația cu Lavinia Pîrva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *