Vacanţa la Disneyland Paris. În ce perioadă este bine să mergi şi unde te poţi caza

Vacanţa la Disneyland Paris. Care este cea mai bună perioadă pentru a vizita Disneyland Paris și unde te poți caza dacă alegi să faci o vacanță în această stațiune

Scris de: Dana Cazacu

08 Mar. 2022

Vacanţa la Disneyland Paris. În ce perioadă este bine să mergi şi unde te poţi caza

Vacanţa la Disneyland Paris. Care sunt principalele atracții? Cu două parcuri: Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, Disneyland Paris este una dintre cele mai populare atracții din Europa. Turnurile roz și turnulețele turcoaz ale castelului Frumoasei Adormite, clădirea fantastică care domină orizontul parcului, îți vor fura privirea. Iată în ce perioadă este bine să mergi la Disneyland Paris și unde te poți caza.

Unde te poți caza și în ce perioadă este bine să mergi în vacanță la Disneyland Paris

Disneyland se află la 43 de minute de centrul Parisului, dacă mergi cu trenul. Vacanțele la Disneyland sunt pline de bogății. Există personaje în mărime naturală, atracții tematice, rollercoaster, spectacole live, restaurante, un sat comercial, un acvariu, un program de evenimente speciale pe tot parcursul anului și multe altele.

În cadrul vacanțelor la Disneyland sunt de multe de văzut și de făcut pentru toate vârstele. Totul este construit și proiectat în mod intenționat pentru a încânta copiii, de la cei foarte mici la cei mari din punct de vedere tehnic. Până și adulții care însoțesc micuții rămân impresionați.

Vacanța la Disneyland Paris

Înainte de a-ți planifica o vacanță la Disneyland Paris, trebuie să arunci o privire la calendarul de evenimente al stațiunii , deoarece este posibil să dorești să fii acolo de Halloween sau de Revelion. Alegerea ta va depinde de gusturile pe care le ai.

Probabil că cel mai ieftin sezon pentru un pachet all inclusive, la Disneyland Paris este iarna, din ianuarie până în martie. Întotdeauna va fi mai ieftin în afara vacanțelor școlare și mai scump la sfârșit de săptămână. În mod ideal, ar trebui să mergi la mijlocul săptămânii, în lunile fără vârf de activitate, când copiii sunt la școală. Pentru a economisi trebuie să vă asigurați că vă rezervi biletele din avans și să profiți de orice promoție pe care o găsești.

Vacanţa la Disneyland Paris. În ce perioadă este bine să mergi şi unde te poţi caza
Vacanţa la Disneyland Paris. Cea mai bună perioadă pentru a face o excursie la Disneyland

Disneyland Paris – vacanță

Dacă dorești să profiți la maximum de atracțiile de la Disneyland Paris, trebuie să îți planifici vacanța pentru cel puțin trei zile întregi. Vei avea nevoie de două zile pentru a vedea toate cele cinci tărâmuri tematice din Parcul Disneyland și încă o zi pentru a vedea cele patru zone de acțiune suplimentară din Parcul Walt Disney Studios.

Dacă ai copii și vrei să participați la toate paradele și spectacolele, precum și să petreceți timp de relaxare la piscină, puteți sta confortabil o săptămână. Dar nu trebuie să fii neapărat copil ca să vrei să vizitezi Disneyland Paris. Vei găsi o mulțime de restaurante și divertisment live seara. Vei găsi și baruri și restaurante, muzică live și dansuri. Poți alege unul dintre cele 15 ecrane de cinematograf, poți cânta muzică country și western sau poți vizita un club de noapte.

Cazare la Disneyland Paris

Turiștii care vizitează Disneyland Paris aleg să se cazeze la unul din hotelurile din stațiune. Prețurile pentru cazarea a 2 adulți, timp de 2 nopți sunt cuprinse între 284 și 386 de lire, potrivit celor de la easyjet.com. Iată mai jos o listă cu hoteluri unde te poți caza dacă alegi o vacanță la Disneyland Paris:

  • Hotelul Sequoia Lodge, situat în interiorul parcului, cu piscină interioară și tobogane
  • Explorers Hotel Marne La Vallee
  • Dream Castle Paris
  • Staycity Paris Marne La Vallee
  • Best Western Hotel Grand Parc Marne La Vallee
  • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  • Hotel B&B Disneyland Paris
  • Radisson Blu Hotel Paris Marne-la-Vallee.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *