Văduva lui Leo Iorga iubește din nou, la trei ani de la decesul artistului. Ce spune fiul Paulei Iorga despre bărbatul care i-a furat inima: ”Mama merită să fie fericită!” EXCLUSIV

Paula Iorga și actualul ei partener au primit binecuvântarea preotului, în urmă cu două luni

Paula Iorga, văduva artistului Leo Iorga, zâmbește din nou! La aproape trei ani de la decesul fostului solist al trupei ”Compact”, Paula s-a îndrăgostit tot de un cântăreț de muzică rock, Aurel Dincă, pe numele lui. Romantica lor poveste de dragoste este acceptată de fiul ei cel mare, Edy Iorga: ”Mama merită să fie fericită, este încă o femeie tânără. Eu am încurajat-o mereu să-și refacă viața, are doar 55 de ani”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro.

”Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască”

Paula Iorga a suferit enorm, după decesul celebrului soț, Leo Iorga, pe care l-a îngrijit cu devotament preț de 9 ani, cât timp acesta s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul pulmonar. Rămasă singură și copleșită de durere, femeia a părăsit acum doi ani casa în care a locuit cu Leo, din București, și s-a mutat în vila ei din Eforie Nord. Iar între timp, iată că soarta a făcut ca ea să se îndrăgostească din nou. Și tot de un cântăreț de muzică rock. Este vorba despre talentatul Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton, alături de care Paula Iorga zâmbește din nou. Mai mult, ei au cerut și binecuvântarea preotului, în urmă cu două luni.

Paula și iubitul ei
Paula și iubitul ei

”Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască”

Contactat de reporterii Ego.ro, Edy Iorga, fiul Paulei și al lui Leo Iorga, ne-a confirmat că mama lui este îndrăgostită:

”Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târzior, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe. Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani. Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită. În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață. Mulți zic că Paula și Aurel s-au și căsătorit dar, nu, doar au primit o binecuvântare de la preot”.

Aurel o numește însă deja pe Paula ”miniwife”, în cercul lor de prieteni.

Paula Iorga și fiul ei, Edy Iorga
Paula Iorga și fiul ei, Edy Iorga

Leo Iorga a cântat până spre sfârșitul vieții: „Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt”

Leo Iorga a încetat din viață pe 2 noiembrie 2019, după o luptă dură și nedreaptă, preț de 9 ani, cu o boală necruțătoare, cancerul pulmonar. Leo Iorga a trecut prin mai multe operații, pentru îndepărtarea tumorilor, dar a suportat și chinuitoarele ședințe de chimioterapie. În speranța unei minuni, el a făcut și un vestit vaccin, la o clinică din Cuba, dar a apelat şi la imunoterapie. Leo nu a renunțat la muzică, în ciuda evoluției bolii, iar cu o lună înainte de a părăsi această lume a susținut un ultim spectacol, la Arenele Romane, unde a fost însoțit de soție și de cei doi fii, Paul și Edy Iorga:

„Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt”, spunea atunci Leo Iorga. Din păcate, el nu s-a putut bucura de recuperarea numelui ”Compact”, trupă din care a făcut parte și din care mai apoi a fost înlăturat de Paul Ciuci, procesul fiind și în prezent pe rol.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 53 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *