Scandal după decesul lui Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci n-are inimă. O să îi aibă pe conștiință pe Leluț și pe Leo Iorga” EXCLUSIV

Adrian ”Coco” Tinca ne-a povestit despre ultimele zile de viață ale bunului său prieten: ”Leluț a avut gluma la el până la sfârșit”
Scandal după decesul lui Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci n-are inimă. O să îi aibă pe conștiință pe Leluț și pe Leo Iorga” EXCLUSIV

Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact, s-a stins din viață azi dimineață, la vârsta de 66 de ani. Fusese diagnosticat cu cancer galopant: ”Nu mai putea vorbi, slăbise. Presimțea că va muri, chiar dacă soția și fiica lui nu i-au vorbit despre gravitatea stării sale de sănătate”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, Adrian ”Coco” Tinca, fost coleg de scenă cu regretatul artist.

Leluț Vasilescu a murit. Primele reacții ale colegilor de breaslă

Adrian și-a manifestat cu acest prilej și revolta față de Paul Ciuci, care azi a postat pe contul de Facebook un mesaj de adio, ”Dumnezeu să te odihnească, Leluț!”, dar și o fotografie cu ei, din vremurile bune, în condițiile în care Leluț a suferit enorm, după ce Paul l-a dat afară din trupă: ”Paul Ciuci ăsta e un om fără inimă, așa a făcut și la Leo Iorga. L-a târât prin tribunale, îi cerea bani despăgubiri, când era foarte bolnav, iar după decesul lui posta un mesaj de sincere regrete”.

Leluț Vasilescu a încetat azi din viață, la vârsta de 66 de ani
Leluț Vasilescu a fost toboșarul trupei Compact

”Săracul de el, de o lună căzuse la pat, acest cancer s-a agravat foarte repede, într-o lună de zile l-a terminat”

Leluț Vasilescu a murit, azi dimineață, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Moartea i-a mai dat târcoale și în urmă cu 14 ani, când celebrul toboșar suferise un infarct, pe scenă, însă atunci medicii i-au salvat viața, fiind operat de urgență. Adrian ”Coco” Tinca ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ultimele zile ale bunului său prieten:

”Am vorbit zilnic cu Leluț, și ieri și alaltăieri, dar doar prin sms, căci era tare slăbit. Săracul de el, de o lună de zile căzuse la pat, acest cancer s-a agravat foarte repede, într-o lună de zile l-a terminat. Ultima oară a recidivat la plămâni. Azi dimineață, la ora 3.30, m-a sunat soția lui ca să mă anunțe că a murit.  Când sună nenorocitul ăsta de telefon îți vine să te sui pe pereți de durere că s-a mai dus un prieten drag. Am înghețat, la aflarea veștii, deși știam, ne așteptam. Leluț însă n-a știut exact de gravitatea bolii, soția și fiica lui l-au protejat, dar presimțea că va muri.

„A fost un tip care a avut gluma la el până în ultimul moment”

L-am vizitat cu trei zile înainte. A fost un tip care a avut gluma la el până în ultimul moment. Foarte greu vorbea, obosea, era în pat. I-am promis că o să ducem trupa Compact mai departe. Îi promisesem lui Leluț că, până în vacanța judecătorească, o să se rezolve cazul, mai e vorba de o notificare, ca să avem iar marca Compact înapoi. Nu a apucat însă să se bucure. Dar, Compact merge mai departe. Au murit mai mulți componenți ai trupei Compact, Leo Iorga, Teo Peter și Emil Laghia, pare un blestem. Acum, numai Dumnezeu știe când plecăm de aici”.

Leo Iorga și Adrian ”Coco” Tinca
Leo Iorga și Adrian ”Coco” Tinca

”Ce face acum Paul Ciuci cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false”

Adrian și-a manifestat revolta față de solistul Paul Ciuci, cel care încă mai cântă sub titulatura Compact, și care a fost în război și cu Leluț și cu Leo Iorga regretații artiști.

 

Mesajul postat de Paul Ciuci, după moartea lui Leluț Vasilescu
Mesajul postat de Paul Ciuci, după moartea lui Leluț Vasilescu

Paul a postat azi, pe contul de Facebook, un mesaj de adio pentru Leluț, dar și o poză cu ei, din vremurile bune, gest catalogat drept ”fals” de cei care le-au cunoscut rivalitatea:

”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment, cum să postezi un mesaj de adio, acum, așa a făcut și la decesul lui Leo Iorga. Ce face Paul cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false, eu nu mai cred în Paul Ciuci. Iar colegul lui Ciuci l-a terfelit până în ultimul moment pe Leluț, pe Facebook. Ciuci îi va avea pe conștiință atât pe Leluț cât și pe Leo Iorga, artistul care s-a stins din viață acum trei ani. Leluț s-a măcinat foarte mult după ce a plecat forțat de lângă Ciuci, mai ales că el insistase ca Paul să revină în trupă, după ce s-a întors din America”, ne-a mai declarat Adrian pentru Ego.ro.

Scandal după decesul lui Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact
Leluț Vasilescu, alături de colegii lui

 Ce spunea Leluț Vasilescu, despre Paul Ciuci, acum doi ani: ”Sincer, a dat o prietenie de 50 de ani pe 30 de arginți ca Iuda”

În urmă cu doi ani, Leluț Vasilescu a vorbit, într-un interviu, despre disputa dintre el și Paul Ciuci, cândva, buni prieteni:

”Îmi pare rău că pe colegul meu l-a dus mintea numai atât, eu zic că aroganța l-a adus aici. După ce a încercat să scape de ceilalți colegi ai noștri, era normal să încerce să scape și de mine. Sincer, a dat o prietenie de 50 de ani pe 30 de arginți ca Iuda, dar cum spune zicala “Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”, ceea ce s-a și întâmplat în cazul lui. A pierdut primul proces când i-a dat în judecată pe Adrian Ordean și pe Costi Cămărășan, să îi fie rușine, după care l-am dat în judecată noi, Leo Iorga și cu mine, dar din păcate Leo nu a mai apucat să se bucure, l-am pierdut acum 3 luni, în data de 2 noiembrie 2019.

„Sunt profund dezamăgit că l-a târât pe Leo în mizeria asta”

Sunt profund dezamăgit că l-a târât pe Leo în mizeria asta, deși era foarte bolnav și bineînțeles nevinovat. Ma bucur totuși că s-a făcut dreptate, fostul meu coleg, Paul Ciuci, a pierdut procesul cu noi, cu martori. Pentru primul proces pe care l-a pierdut, a plătit deja 7.000 lei spețe de judecată, la următorul proces pe care l-am avut, cu martori, s-a dat următoarea sentință și fostul nostru coleg a pierdut din nou, de această dată și pentru todeauna marca Compact”, declara Leluț Vasilescu pentru www.ziarul21.ro, din Cluj.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *