Valeria Lungu, de la „Bravo, ai stil!”, a vizitat 3 continente pentru a-și face poze pentru Instagram: „Vreau să vizitez toată planeta” EXCLUSIV

A călătorit în peste 10 țări de pe 3 continente și spune că nu vrea să se oprească până nu-și face poze în toate locurile din lume!
Valeria Lungu, de la „Bravo, ai stil!”, a vizitat 3 continente pentru a-și face poze pentru Instagram: „Vreau să vizitez toată planeta” EXCLUSIV

Valeria Lungu a devenit cunoscută la „Bravo, ai stil!”, apoi la emisiunea matinală de la Radio Impuls, însă celebritatea a cunoscut-o în mediul online. Despre proiectele ei din online, despre banii pe care îi câștigă și mai ales ce alege să facă cu ei, dar și despre ce a însemnat mutarea din Republica Moldova în România, Valeria ne povestește în exclusivitate pentru EGO.ro.

La cei 26 de ani, tânăra a depus atât efort fizic, cât și financiar, pentru a descoperi cele mai „instagramabile” locuri din lume. A fost în peste 10 țări de pe 3 continente și spune că nu vrea să se oprească până nu-și face poze în toate locurile din lume.

Valeria Lungu în Italia
Valeria Lungu în Italia

EGO.ro: În ultima vreme te-ai concentrat mai mult, ca să nu zic exclusiv, pe partea de content pentru social media. Cât din timpul tău îl aloci pentru a face content?

Valeria Lungu: Îmi aloc tot timpul meu pentru social media, chiar în ultima perioadă nu am viață personală și nu mă gândesc la ce îmi doresc. Plăcerea mea acum este să fac content și să fac ceva nou zilnic.

Valeria Lungu la Paris
Valeria Lungu la Paris

Nu investești doar timp și creativitate, ci din câte am văzut investești și bani. În ultima vreme te-ai tot plimbat prin lume să faci cele mai frumoase poze. Nu e costisitor?

Nu totul este despre bani. Mă costă destul de mult să fac content fain, dar vreau să fac ceva diferit, ceva creativ, ceva ce nu găsești ușor în România. Ceva la care oamenii să aibă reacție de genul: „Oare e adevărat?”.

Valeria Lungu a strâns o comunitate de 350.000 de abonați pe Instagram și de 1,4 milioane pe TikTok

Spune-mi, sincer, se câștigă bani din Tik Tok sau din Instagram?

Dacă îți dorești poți câștiga bani din orice! Dorință să ai.

Cine îți face fotografiile acelea superbe? Mergi însoțită de un fotograf profesionist sau știi să le dai indicații și oamenilor de pe stradă, astfel încât să-ți iasă fotografia perfectă?

Nu îmi permit să merg cu fotograf după mine și niciodată nu am mers cu fotograf undeva. Norocul este să întâlnesc peste tot oameni care își doresc să colaboreze cu mine. În caz contrar, stativul și prietenii sunt cei mai buni fotografi!

Valeria Lungu în Marrakech
Valeria Lungu în Marrakech

Care este locul în care nu ai apucat să ajungi și îți dorești enorm? Și de ce tocmai acolo?

Mi-am propus anul ăsta să merg în 3 destinații și cu multă muncă voi reuși. Deja două din trei le-am făcut valabile. Maldive, Bahamas și Positano. Sunt niște locuri pe care mi le-am pus în plan. Anul viitor, altele, și tot așa, până voi vizita toată planeta.

Oferă idei de vacanțe, dar și variante pentru outfituri

Apuci să te și relaxezi în vacanțe sau doar muncești?

Sincer, nu știu ce înseamnă să te relaxezi în vacanțe. Mă și întristez uneori că nu reușesc să mă bucur de experiență (n.r. râde)

Valeria Lungu în Maroc
Valeria Lungu în Maroc

Acum ești unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, însă eu vreau să o cunosc pe Valeria, cea din spatele fotografiilor…

Și eu mi-aș dori să mă descopăr, sunt mult prea axată pe muncă, și cu toate astea uneori am impresia că lucrez puțin. Sunt workaholică, un om sensibil și cu aspirații mari.

Cum a fost pentru tine mutarea în București? Ai avut așa-numita „depresie a emigrantului” sau ți-ai găsit imediat locul la noi în țară?

Mutarea a fost rapidă, dar dură. Mereu am fost talentată și mereu am fost marginalizată pentru munca pe care o depuneam pentru a avea succes și pentru a-mi face un nume. Nu a fost grea, a fost o provocare plăcută.

În Turcia
În Turcia

Care a fost momentul sau cum ai decis că este timpul să-ți lași casa și să pleci în altă țară?

Am plecat la facultate, mi-am dorit o viață și un viitor mai bune. Astfel am intrat la UNATC la actorie.

Valeria Lungu mai merge la Chișinău doar în vizită

După atâția ani de locuit și în București, unde poți spune că te simți cu adevărat „acasă”?

București e casa mea.

Valeria Lungu în Kenya
Valeria Lungu în Kenya

Înainte să faci bani din social media, au fost perioade când efectiv rămâneai fără bani și nici nu voiai să ceri de la familie, tocmai pentru a nu le arăta că ești în impas? Sau ai fost genul de persoană care a știut să se organizeze astfel încât să nu rămână niciodată fără bani?

Am rămas fără bani în perioada facultății, dar după ce am început să lucrez, niciodată nu am mai avut probleme în legătură cu asta. Am știut mereu să mă descurc.

Acum în ce perioadă ești: înveți să faci economii, te gândești să-ți investești resursele decât să le dai pe lucruri inutile sau în continuare hainele și pantofii au prioritate?

Nu îmi cumpăr haine, pantofi, accesorii, make-up etc. Primesc prea multe produse atunci când am o colaborare cu un brand. Toți banii mei sunt în investiții, mă interesează doar asta. Să am o casă, o mașină, o afacere.

În Dubai
În Dubai

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *