Valerie Lungu, despre secretele unei cariere de succes pe social media. Cum să facem poze potrivite pentru Instagram: “Trebuie să diversificăm contentul neapărat” VIDEO EXCLUSIV

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” ne învață și cum să trecem peste frica de a ne filma cu telefonul
Valerie Lungu, despre secretele unei cariere de succes pe social media. Cum să facem poze potrivite pentru Instagram: “Trebuie să diversificăm contentul neapărat” VIDEO EXCLUSIV

Valerie Lungu a reușit să își facă o carieră spectaculoasă, pe social media, fiind cunoscută atât pe Instagram, cât și pe TikTok. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”(Kanal D) ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum putem să avem fotografii perfecte, explicând de ce trebuie să ținem cont. De asemenea, ea ne-a vorbit și despre cum putem scăpa de frica de a vorbi în fața telefonului.

Cum facem poze perfecte: ”Cred că lumina contează foarte mult, poziția corpului”

Valerie Lungu, aflată la lansarea unei noi colecții, ce aparține de un brand de bijuterii extrem de cunoscut și de apreciat, a dezvăluit că trebuie să ținem cont de lumină, poziția corpului, dar și de hainele pe care le alegem. Pentru a deveni cunoscuți pe social media, este necesar să fim autentici și să venim mereu cu lucruri noi, dar și să ținem cont de tendințe:

“Cred că lumina contează foarte mult, poziția corpului și cam atât. Și clar, hainele pe care le alegem trebuie să fie perfecte pentru corpul nostru. Să fim autentici (n.r. pentru a deveni cunoscuți pe social media), să diversificăm contentul neapărat, mereu să venim cu chestii noi, mereu să fim atenți la trendurile care apar și probabil asta contează cel mai mult”.

Nu regretă nimic din ce a postat: ”Nu. Chiar nu am chestia asta”

Întrebată dacă se uită la postări mai vechi și își dă seama că nu arătau bine sau nu mergeau, Valerie Lungu susține că nu ar schimba nimic din ce a postat pe social media. Autenticitatea este importantă pentru fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, care și-a făcut pozele în funcție de perioade:

“Nu. Chiar nu am chestia asta, mereu am fost foarte autentică atunci când am postat pentru că erau perioade când stilul era super diferit de cum este acum și mi se pare potrivit pentru perioada potrivită. Deci nu aș schimba absolut nimic din ce am postat în trecut”.

Valerie Lungu, despre secretele unei cariere de succes pe social media
Valerie Lungu, despre secretele unei cariere de succes pe social media

Cum scăpăm de frica de a vorbi în fața telefonului: ”Sincer, între patru pereți e foarte ușor”

Mulți își doresc să vorbească în videoclipuri pentru a le posta, ulterior, pe TikTok sau pe Instagram, însă se confruntă cu o frică. Valerie Lungu este de părere că ar trebui să exersăm mereu pentru a trece peste emoțiile care ne încearcă. Mai mult, ea consideră că oamenii din jur nu își dau seama de faptul că avem respectiva temere:

“Și eu mă întreb uneori cum scap de chestia asta. Sincer, între patru pereți e foarte ușor să vorbești pentru că ești la tine acasă, te auzi practic tu și telefonul. Dar atunci când ești în public și dai un interviu, ca acesta, crede-mă, emoțiile sunt mult mai mari pentru că nu poți să oprești și să zici: “Ok, mai dau o dată!”. Mereu am emoții și cred că doar practicând putem trece peste respectivele emoții. Asta este cel mai important, să vorbești, să vorbești și să vorbești încontinuu pentru că doar tu vezi frica aceasta, oamenii din jur nu o văd”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *