Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Momentul care i-a marcat viața: „M-am născut mort” VIDEO EXCLUSIV

Cum l-au sărbătorit colegii de la teatru pe Vasile Muraru
Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Momentul care i-a marcat viața: M-am născut mort VIDEO EXCLUSIV

Vasile Muraru a fost răsfățat de ziua lui. Cunoscutul actor a împlinit 66 de ani pe data de 14 noiembrie, astfel că ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum a petrecut ocazia specială. Valentina Fătu ne-a povestit, la rândul ei, ce surprize i-a făcut colegului său. Cei doi și-au amintit și de cele mai amuzante momente trăite în carieră, care sunt cu adevărat savuroase.

Vasile Muraru: “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos, că toți ai mei sunt sănătoși, că este pace și liniște”

Vasile Muraru s-a bucurat de o petrecere organizată chiar de soția lui, Marinela. Acesta ne-a dezvăluit că fiecare zi de naștere trăită a fost frumoasă. Chiar dacă la naștere a suferit anumite complicații, el își amintește de respectivul moment fără tristețe:

“Soția mi-a făcut o petrecere. Telefoane gârlă. În general, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos, că toți ai mei sunt sănătoși, că este pace și liniște. Asta mă bucură. Toate au fost foarte frumoase (n.r. zilele de naștere). De prima nu îmi mai aduc aminte așa bine, că m-am născut mort și m-a înviat doamna doctor și am ajuns unde am ajuns.”

Ce momente amuzante a trăit în carieră

Starul de pe scena românească are o carieră sclipitoare, care nu a fost lipsită de momente amuzante. Pe lângă faptul că a mai uitat, de câteva ori, textele, el și-a amintit că actorii nu se dezic de farsele făcute colegilor:

“Sunt multe momente amuzante, cu uitat de text, cu fel de fel de farse făcute. Spre exemplu, lui domnul Lulescu (n.r. Alexandru Lulescu), eram chiar la Chișinău, erau vreo 7.000 de spectatori, la final se cânta și imnul și stând de vorbă, i-am pus hârtie în pantofii de lac și a trebuit să stea vreun sfert de oră în picioare.”

Valentina Fătu, urare pentru Vasile Muraru: “Să îl țină nervii”

Valentina Fătu și Vasile Muraru au fost prezenți la lansarea unei noi cărți scrise de către Marina Almășan. Artista nu a uitat să îl surprindă pe colegul său, chiar de ziua lui. Aceasta i-a mulțumit și soției actorului, prin intermediul Ego.ro, pentru modul în care a organizat petrecerea:

“Sigur că ne-a organizat foarte bine soția domnului Vasile și am reușit să îi facem o surpriză frumoasă. Chiar vreau să îi mulțumesc doamnei pentru că a gândit așa, foarte în amănunt, petrecerea foarte restrânsă pentru ziua domnului Vasile. La teatru i-am zis toți: “La mulți ani!”. Am reușit să îi ducem și un tort, cu asta l-am surprins pentru că au venit câțiva colegi din televiziune, fără ca domnul Vasile să știe.

L-au filmat la muncă. Eu am fost cea care a știut de aranjamentul cu o echipă de filmare. Acestea au fost surprizele noastre. În rest, i-am dorit ce îi dorim în fiecare zi. Să fie sănătos, să îl țină puterile, să îl țină nervii, să aibă energie pentru tot ce se întâmplă în teatru și să reușim să putem să facem lucrurile pe care ni le-am propus.

Multe dintre ele au legătură cu Teatrul Tănase, sunt lucruri pe care visăm să le vedem împlinindu-se. Proiecte noi, spectacole noi, nu doar cu Vasile Muraru și Valentina Fătu, ci și cu colegii noștri din teatru, oameni talentați, oameni care au ce spune pe scenă.”, ne-a spus și Valentina Fătu.

Vasile Muraru a implinit 66 de ani
Vasile Muraru și Valentina Fătu sunt colegi la teatru

Momente savuroase trăite de Valentina Fătu și Vasile Muraru

Vasile Muraru și Valentina Fătu sunt iubiți de românii de pretutindeni. Cei doi fac o echipă excepțională pe scenă, însă au trăit, de-a lungul timpului, momente amuzante. Aceștia și-au amintit de un spectacol susținut în Italia, care nu a mers ca pe roate:

Valentina Fătu: Cel mai amuzant este, de fapt, faptul că noi suntem foarte serioși și că pregătim cu multă minuțiozitate momentele noaste, le gândim în detaliu. Întrebările foarte fericite sunt și amuzante, vin, trec, sunt multe.

Vasile Muraru: Zic eu unul. Eram în Italia, Alessandria, într-un oraș lângă Torino. Era un spectacol arhiplin, românii, vă dați seama…erau așa, două locuri rămase libere. A început spectacolul, Valentina era prima în deschiderea spectacolului. Pe cele două locuri rămase libere au sărit 6-10 români. În clipa respectivă, pompierii au apăsat pe buton, a coborât cortina de fier, s-a oprit spectacolul. Valentina a rămas acolo.

Valentina Fătu: Cortina de fier este o cortină care izolează spația de ceea ce este scena, în profunzimea ei. În cazul în care, ferească Dumnezeu, pornește un incendiu, ea se folosește ca să nu se propage incendiul din sală spre scenă sau din scenă spre sală. Și atunci, cortina de fier a coborât, erau reguli foarte stricte, erau carabinieri în sală. A coborât cortina și eu am rămas acolo până când au venit pompierii și au ridicat cortina, adică și-au dat OK-ul pentru ridicarea cortinei.”

Ce problemă a avut Vasile Muraru în timpul unui spectacol

Surprizele nu se opresc aici! Valentina Fătu și-a amintit de una dintre primele filmări la televiziune, unde a lucrat alături de Vasile Muraru. Se pare că, în grabă, actorul a uitat să își pună partea din spate a costumului, iar toată lumea prezentă s-a amuzat copios:

Valentina Fătu: Mi-am adus aminte de una dintre primele mele filmări la televiziune cu domnul Vasile. Se filma, se dădea stop puțin, mergeam să ne schimbăm costumele, aveam 10 scenete. Aveam de filmat într-un interval de câteva ore, 2 ore. Domnul Vasile era Traian, Împăratul Romei.

Vasile Muraru: Și tu erai fata lui Decebal.

Valentina Fătu: M-am schimbat în personaj, în rochia frumoasă, de in, albă. Domnul Vasile avea fusta romană, cu picioarele goale. Doar că fusta era alcătuită din două părți, una pe față, una pe spate. Ele se prindeau independent, prindeai partea din față ca niște volane. În viteza filmării, am pornit, am început textul și nu știam de ce lumea e amuzată. Își dădeau coate, dar nu ca atunci când râdeau la poante.

Era un amuzament general, care se propaga din fiecare om în fiecare om. Domnul Vasile Muraru era în chiloți, la spate, fără fusta romană. Era în chiloți, efectiv. Avea sandale romane, cu laurii pe cap. Era Traian în costumul de ceremonie oficială, era frumos pe față și în spate, în viteză, uitase să își pună partea din spate a costumului. Savuros. Am continuat așa, oamenii au înțeles, bine că nu a fost în direct.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *