Vedeta care a avut o relație incestuoasă mulți ani cu tatăl ei: “Primesc multe critici pentru că am iertare în inima mea”

Povestea ei este uluitoare!

O vedetă extrem de cunoscută și îndrăgită a făcut, de curând, câteva mărturisiri cel puțin șocante. În cartea sa, celebritatea a recunoscut pentru prima oară că a avut o relație incestuoasă cu tatăl ei. Povestea a durat un deceniu și a început când ea încă nu împlinise vârsta de 18 ani. Află, din rândurile de mai jos, despre cine este vorba!

Ea este vedeta care s-a iubit 10 ani de zile cu tatăl ei

O vedetă a vorbit, de curând, despre relația de iubire pe care a avut-o cu propriul tată. Este vorba despre Mackenzie Phillips, actrița care a făcut furori în ”One Day at a Time”.

Ajunsă la venerabila vârstă de 64 de ani, aceasta a mărturisit în cartea ei din 2011, “High On Arrival: A Memoir” că s-a iubit cu cântărețul folk-rock John Philips, cel care îi era tată biologic. Relația celor doi a durat 10 ani de zile și a început când actrița încă nu împlinise vârsta majoratului.

Cum îl descrie pe bărbat

La finalul anului trecut, Mackenzie Phillips și sora ei vitregă, Chynna Phillips Baldwin, au apărut pe canalului de YouTube al acesteia din urmă.

La un moment dat, actrița a spus că îl vedea pe tatăl ei, decedat în anul 2001, ca pe un geniu, dar știa că acesta avea și o ”latură foarte, foarte întunecată”.

“Tata era altceva”, a spus Mackenzie Phillips . “Și primesc multe critici și multe critici online pentru că am iertare în inima mea. Iertare pentru că iertarea este pentru mine, nu pentru cealaltă persoană.”, a mai precizat actrița.

Citește și Ce s-a ales de actrița din „Baywatch”. A făcut furori în costum de baie roșu, însă acum e transformată total. O mai recunoști?!

Și-a iertat părintele

Atunci când avea doar 10 ani, Mackenzie Phillips a început să se drogheze și să consume alcool, iar tatăl ei nu avea nimic împotrivă, ba chiar o încuraja. Mai târziu, actrița ”a fost la dezintoxicare de 10 sau 11 ori pe o perioadă de 30 de ani” și cu greu a reușit să se vindece.

Mai mult, vedeta a mărturisit că și-a iertat și tatăl. ”A ierta nu înseamnă că sunt de acord cu ceea ce îți iert ție sau lui. Este foarte complicat. Este foarte, foarte complicat”, a declarat ea. “Și totuși, sunt împăcată”, a spus Mackenzie Phillips.

Citește și O recunoști? Simpatica fetiță a cunoscut succesul, însă a trecut prin numeroase traume și tragedii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *