Vedeta care a născut în mare secret. A adus pe lume un băiețel

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți
Vedeta care a născut în mare secret. A adus pe lume un băiețel

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți pentru prima dată. Cântăreața ar fi născut în mare secret, pe data de 13 mai, un băiețel, potrivit presei internaționale. Până în momentul de față nu se știe cum îl va chema pe micuțul celor doi.

Rihanna a născut în mare secret

Cântăreața de muzică pop a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. O sursă apropiată celor doi spune că ea, iubitul ei și noul membru al familiei se află în prezent acasă, în Los Angeles.

„Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a precizat sursa, citată de revista People.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Vogue, că ea și iubitul ei nu se așteptau să aibă un copil acum, dar că niciodată nu au fost împotriva ideii.

”Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar sigur pot să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu ne-am distrat. Iar la un moment dat am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic și a început călătoria.”, a mărturisit artista, potrivit Daily Mail.

Rihanna a vorbit și despre primele ei luni de sarcină. Cântăreața a dezvăluit că nu s-a confruntat cu stări de rău și că a reușit să se adapateze ușor noii situații.

„Mă pregăteam pentru ceva nebunesc, pentru că știam că nu voi avea mecanismul meu obișnuit de adaptare: nu pot să mă duc să fumez un joint chiar acum. Dar am fost plăcut surprinsă că am reușit să mă descurc”, a mai spus vedeta.

Vedeta care a născut în mare secret

Averea fabuloasă a Rihannei. Este una dintre cele mai bogate artiste din lume

Rihanna (34 de ani) şi A$AP Rocky (33 de ani) formează un cuplu din 2020, iar ea a anunţat că este însărcinată în ianuarie.

Cântăreața este, totodată, și o femeie de afaceri de succes, iar averea ei se ridică la aproximativ 1,7 miliarde de dolari, fiind una dintrele cele mai bogate artiste de pe planetă.

Rihanna, pe numele ei Robyn Rihanna Fenty, s-a născut pe 20 februarie 1988. Ea a devenit celebră după lansarea primului ei single „Pon De Riplay”, în 2005. În urmă cu câțiva ani a intrat și în lumea afacerilor. În 2017 și 2018 a lansat mai multe linii de vestimentaţie şi cosmetice, iar acum prezentarea creaţiilor ei este disponibilă pe Amazon.

8 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.