Vedeta care revine la Pro TV, după 3 ani de absență. Vestea tocmai a fost dată: “Abia aștept să mă apuc de treabă”

Nu a putut sta departe de emisiunea care l-a consacrat

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

Postul de televiziune Pro TV anunță începerea filmărilor pentru un nou sezon al emisiunii ”Visuri la cheie”. Sezonul cu numărul 11 vine cu câteva schimbări, iar unul dintre cei mai apreciați arhitecți revine în emisiune, după 3 ani de pauză. Care va fi noua formulă și ce a anunțat acesta.

Revine la Pro TV, după 3 ani de pauză

Sezonul 11 al emisiunii ”Visuri la cheie” vine cu o echipă de arhitecți schimbată. După ce în ultimii 3 ani nu a mai apărut în show, arhitectul Omid Ghannadi va face parte din nou din echipa care renovează casele oamenilor, în cel mai nou sezon.

Acesta li se alătură lui Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Cristina Joia, pentru a le face viețile mai frumoase și mai ușoare oamenilor aflați în nevoie. Astfel, Oana Boghiu, care a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie” în sezonul 10, părăsește emisiunea.

Citește și: Andra Marinescu, arhitecta de la “Visuri la cheie”, terorizată de fostul iubit. Ce i se întâmplă după despărțire: “Este cumplit să treci prin așa ceva”

”’Visuri la cheie’ schimbă vieţi. O face repede şi pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă uşoară, dar cu siguranţă este o treabă foarte importantă. Schimbă destine pentru unii şi moduri de gândire pentru alţii. Pe unii îi salvează, pe alţii îi conştientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors la ‘Visuri la cheie’.

Oricât de mult am încercat să fac visuri la cheie şi în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, aşa că nu m-am mai putut ţine departe de el şi m-am întors. Am acumulat ceva idei de design şi energie pentru binefacere în ultima vreme, aşa că abia aştept să mă apuc de treabă şi să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum”, a transmis Omid Ghannadi, potrivit paginademedia.ro.

Vedeta care revine la Pro TV, după 3 ani de absență. Vestea tocmai a fost dată
Omid Ghannadi revine la ”Visuri la cheie”

Ce spune Dragoș Bucur despre noul sezon

”Visuri la cheie” este proiectul de suflet al lui Dragoș Bucur. Prezentatorul are ocazia ca, în fiecare sezon, să cunoască oameni noi, cu povești de viață care mai de care mai interesante și mai emoționante.

Citește și: Emisiunea “Visuri la cheie” revine la Pro TV. Dragoș Bucur a făcut anunțul despre sezonul 11: “Avem parte de o nouă formulă”

”De la an la an, aducem noutăţi pentru cei de acasă, dar şi pentru familiile la care ajungem şi care ne devin, ulterior, inspiraţie. În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecţi, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar şi de o serie de lucruri noi pe care abia aştept să le vedeţi. Dăm startul cu încredere şi suntem gata să învăţăm noi lecţii de la oamenii pe care îi vom cunoaşte”, a declarat Dragoș Bucur, înainte de începerea filmărilor.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *