Vedetă celebră din România, însărcinată a treia oară. Modul inedit prin care a dat vestea cea mare

Vedeta a născut în luna octombrie, anul trecut, o fetiță
Vedetă celebră din România, însărcinată a treia oară. Modul inedit prin care a dat vestea cea mare

O cunoscută vedetă din România urmează să aducă pe lume al treilea copil. Aceasta a vorbit pe larg despre cum e viața ca părinte apoi, la finalul interviului, a dat de înțeles că este din nou însărcinată.

Vedetă celebră din România, însărcinată a treia oară. „Este provocator, este frumos, obositor, este greu, este minunat”

Andreea Popescu-Cojoc, fosta dansatoare a Deliei, a dezvăluit la Antena Stars că este însărcinată. După un interviu în care a vorbit despre cum e viața de părinte, despre cât de dificil e în perioada colicilor, dar și despre relația cu soțul ei, Andreea dă de înțeles că este însărcinată pentru a treia oară.

„Este provocator, este frumos, obositor, este greu, este minunat. Foarte multe persoane din social media cu urmăritori mulți sau mai puțin creează un idealism de mame perfecte sau mame care se plâng exagerat de mult. Mai sunt și cele care pozează în mame… că fiecare copil este perfect, că au colici, că este cel mai cuminte, cel mai ascultător și atunci creează frustrări. Și eu le-am simțit, după ce am născut am rămas cu burtă o perioadă și atunci când vedeam mamele acelea suple, creează niște frustrări, că vrei sau nu le vrei. Poate ar trebui să spunem că sunt tot felul de momente grele, frumoase, provocatoare”, a declarat Andreea Popescu.

Andreea și soțul ei, Rareș
Andreea și soțul ei, Rareș

Andreea Popescu: „Unde e mâncare pentru unul, e mâncare și pentru patru”

Andreea Popescu a născut în luna octombrie a anului trecut o fetiță care a primit numele Anastasia. Vedeta și soțul ei, Rareș, mai au un băiețel mai mare, pe nume Ioachim. În cadrul unui interviu, Andreea a lăsat de înțeles faptul că urmează să devină din nou mamă. Mai mult decât atât, nu se oprește aici. Vedeta și soțul ei își doresc mulți copii.

Reporter: Te întrebam la început cum e să fii mămică la dublu, însă stând mai mult lângă tine m-am gândit să te întreb fără nicio… Andreea, cum crezi că va fi să fii mămică la triplu?

Andreea: Ceee? (n.r. râde). Uite ce produse minunate are prietena mea, Gina. (n.r. schimbă subiectul).

Andreea: Eu îmi doresc în viață mulți copii. Asta este sigur. 4, bineînțeles. Unde-s 3 sunt și 4, unde-s 4 sunt și 5.

Reporter: Nici măcar n-o să-ți mai cer o confirmare…

Andreea: Așa… (n.r. râde)

Momentan, pe rețelele de socializare, Andreea Popescu nu a publicat nicio fotografie și nici nu a vorbit despre cea de-a treia sarcină.

7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.