Prin ce provocări trece Andreea Popescu în rolul de mamă a trei copii: „Este ușor să faci copii, este foarte greu să îi crești”. Cum îi testează răbdarea cei mari, Ioachim și Anastasia VIDEO EXCLUSIV

Cum se descurcă vedeta

Andreea Popescu și-a dorit mereu o familie numeroasă, însă nu s-a gândit niciodată că va fi atât de greu cu trei copii. Mai ales că nu a luat prea mult în calcul faptul că diferența mică de vârstă între ei poate fi de cele mai multe ori un impediment. Andreea Popescu mărturisește însă în exclusivitate pentru EGO.ro că speră ca cel de-al treilea copil să nu calce pe urmele fraților mai mari și să aibă și ea mai multe clipe de respiro.

La ce este supusă Andreea Popescu de copiii mari: „Am o mare speranță în Alexie, al treilea copil”

De când a devenit mamă, prioritatea numărul unu sunt copiii, însă nu și-a dorit niciodată să aibă doar statutul de mamă. De aceea, a demarat un business cu haine pentru copii, activitate care îi permite să-și mai mute un pic gândurile. Andreea Popescu nu a încercat niciodată să pozeze în mamă eroină și a acceptat ajutor extern atunci când a simțit că nu mai poate face față situației. Acest lucru îi permite să iasă la diverse evenimente, așa cum am întâlnit-o și zilele trecute.

”Nu știu dacă vezi, dar în seara asta m-am îmbrăcat frumos, am luat cămașa de la smoking-ul soțului meu de la nuntă, pe care a purtat-o acum 7 ani. I-am zis să-mi dea butonii lui, să-mi dea cămașa lui, că vreau să mă duc la un eveniment. Mi-am pus o fustă și gata. Iar pe copii i-am lăsat acasă. Dragii de ei. Ioachim își pusese o pijama cu Patrula cățelușilor și mă ruga frumos să îl iau și pe el la eveniment”, ne-a povestit Andreea Popescu, completând că în această perioadă are de furcă nu cu fiul cel mic, cu cu cel mare, Ioachim.

”Acum nu mai face nimic din ce îi spun eu. Dragul de el. E un pic cam greu cu el la vârsta aceasta. Nu pot să zic că este cel mai ascultător cuminte, cel mai cuminte, cel mai înțelegător, că nu este. Dar este al meu și îl iubesc. Trebuie să depunem foarte multă muncă cu el pentru că are o personalitate foarte puternică și dacă înainte mă asculta, stătea la poze, era drăguț, acum este o ”luptă” cu el. La fel și cu sora lui. Pentru că și sora lui are de unde copia. Dar am o mare speranță în Alexie, al treilea copil, pentru că tare cuminte este”.

”Credeam când eram însărcinată cu Ioachim că o să fie foarte ușor”

Părinții cu mai mulți copii știu cât de greu este să se împartă și mai ales cum să gestioneze timpul petrecut cu cei mici astfel încât aceștia să nu simtă niciun fel de gelozie. O știe foarte bine și Andreea Popescu, care a încercat să aibă activități cât mai comune cu cei trei copii ai ei, în special cu fiul cel mare, care să nu simtă niciun fel de presiune.

”Este gelos pe sora lui. Pe Alexie nu. Împarte tot cu Alexie, dar cu Anastasia nu vrea să împartă nimic. Dar vreau să pun o filmare cu ei pe Instagram când el o îmbraca pe Anastasia și i-am filmat pe ascuns. Să vedeți ce drăguț. Mai are momente de genul și mă întreabă dacă sunt mândră de el, dar când îl rog să facă așa tot timpul îmi zice că nu. Chestia este că este ușor să faci copii, este foarte greu să îi crești. Eu credeam când eram însărcinată cu Ioachim că o să fie foarte ușor, că nu o să-l las niciodată la tabletă, că nu o să-i dau una și alta, că nu o să mănânce zahăr până la 10 ani, dar nu”, ne-a mai povestit Andreea Popescu, care mărturisește că are momente în care cere ajutor divin pentru a reuși să iasă din anumite situații.

”Primul copil este cel mai năzdrăvan, Anastasia îl urmează pe Ioachim, Alexie este cel mai cuminte. Deci poate să fie și varianta din ce în ce mai bine. Dar, să vă zic o chestie, fiecare copil este o binecuvântare în familia în care vine, este important cum este educat, este foarte greu, de multe ori zic că nu știu ce să mai fac, cum să mai vorbesc cu ei de o mie de ori tot la fel fac, dacă îi mai cert tot la fel fac. Mă rog la Dumnezeu să mă ajute el că sunt situații când nu mai știu ce să mai fac”.

Citește și Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri surprinzătoare despre artistă: „Chestia asta o spun cu toată sinceritatea”. Detalii știute doar de apropiații vedetei VIDEO EXCLUSIV

”Am un singur televizor în toată casa și regret ziua în care am luat decizia”

Ca orice mamă, care vrea să aibă un psihic bun, fosta dansatoare a Deliei recunoaște că ajunge de multe ori să se ascundă prin casă de copiii ei, însă nu reușește să stea prea mult timp departe de ei.

”Vai dar ce mă mai ascund de ei. Doamne- Doamne. Ce fraieră am fost că nu mi-am pus televizor în cameră. Am un singur televizor în toată casa și regret ziua în care am luat decizia aia pentru că de multe ori mă pun în cameră și stau și mă plictisesc, așa că trebuie să ies. Și atunci vin toți cu ceva de zis, cu nemulțumiri. Alexie săracul nu zice nimic, el este cel mai cuminte. Deci da, mă ascund de foarte multe ori prin casă”, a mai povestit amuzată Andreea Popescu pentru EGO.ro.

Citește și Andreea Popescu a născut: “Pot bucuroasă să îmi țin cea de-a treia minune în brațe”. Fosta dansatoare a Deliei a fost nevoită să facă cezariană de urgență

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *