Vedeta cu care Răzvan Miheț ar fi înlocuit-o pe sora Deliei. Au fost surprinși la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Și ea s-a despărțit de tatăl copilului anul trecut

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă de vis, eveniment la care au participat o mulțime de persoane cunoscute din showbizul românesc. Printre ele s-a numărat și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Ceea ce au observat oamenii a fost că acesta ar fi înlocuit-o pe sora Deliei. Cu cine? Află de mai jos.

Răzvan Miheț, prezent la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cu cine a dansat și ar fi noua sa parteneră

Răzvan Miheț s-a întâlnit la nunta lui Smiley și a ginei Pistol cu Delia, fosta sa cumnată. El și Oana Matache au divorțat în urmă cu câteva luni. La eveniment, oamenii au putut observa o apropiere între Răzvan Miheț și o artăstă cunoscută de la noi. Este vorba de Sore. Și ea s-a despărțit de tatăl fetiței sale anul trecut. Cei doi au fost destul de rezervați pe durata evenimentului. Nu s-au ascuns, însă nici nu s-au comportat ca și cum ar fi un cuplu. Potrivit cancan.ro, relația celor doi ar fi la început de drum.

Răzvan Miheț și Oana Matache au divorțat după șase ani de căsnicie. au împreună doi copii

Răzvan Miheț și Oana Matache au pus punct căsniciei lor în urmă cu câteva luni. Totul s-a aflat abia după ce sora Deliei și-a refăcut viața cu Radu Siffredi. Divorțul dintre cei doi s-a produs în mare secret, la notar. Potrivit informațiilor apărute în presă, custodia celor doi copii este comună, însă domiciliul lor este la mamă. Tatăl are dreptul să își viziteze copiii oricând dorește. De asemenea, Răzvan Miheț ar fi cel care se ocupă de toate cheltuielile copiilor.

Gina Matache, care inițial și-a criticat fiica pentru alegerea făcută, și-a schimbat atitudinea după divorțul Oanei de Răzvan.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache.

Vezi și – Gina Matache, reacție dură la adresa noului iubit al fiicei sale: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”. Ce mărturisiri a făcut despre căsnicia Oanei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *