Vedeta cu care s-a iubit Dorian Popa: “Era romantic, venea cu flori”. Nu mulți fani știu de povestea lor

Declarațiisurprinzătoare ale vedetei cu care s-a iubit Dorian Popa.

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, formează un cuplu de 11 ani. Însă înainte de a relația cu ”Babs”, artistul s-a iubit și cu alte femei celebre din România. Iată cine a fost prima iubire adevărată a vloggerului. Este vorba de o artistă de talie internațională.

Vedeta cu care s-a iubit Dorian Popa

Dorian Popa a cunoscut celebritatea odată cu apariția în serialul ”Pariu cu viața”, pe când era doar un puști. Au urmat anii de glorie ai trupei ”LaLa Band”, alături de care artistul a cunoscut un succes uriaș. Apoi și-a croit propriul drum, alegând o carieră muzicală solo.

Citește și: Prima reacție a lui Dorian Popa în scandalul momentului. Mesaj după ce a fost amendat de polițiști: “Nu vă supărați”

De-a lungul anilor, a fost o prezență constantă în emisiunile televizate, devenind în același timp extrem de apreciat și în mediul online, acolo unde și-a creat propriul vlog. Canalul său de YouTube numără în prezent peste 2,2 milioane de urmăritori, iar pagina sa de Instagram peste 2,4 milioane de urmăritori.

Dorian Popa a fost întotdeauna asaltat de fane, însă unul dintre lucrurile demne de apreciat la el este statornicia de care a dat dovadă în relația de cuplu. Deși el și Claudia Iosif sunt împreună de 11 ani, nu au existat indicii despre scandaluri sau certuri între ei. Cu atât mai puțin legate de infidelitate.

Însă înainte de relația cu ”Babs”, Dorian Popa era recunoscut drept un adevărat crai. Printre domnișoarele cu care s-a iubit, se numără și nume de celebrități de la noi. Una dintre ele și, probabil prima iubire a artistului, este cântăreața Alexandra Stan. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau la liceu, iar Dorian Popa a fost primul iubit al artistei. Totodată, Alexandra Stan a recunoscut că Dorian Popa a fost cel care a sărutat-o pentru prima oară.

Însă în ciuda romantismului de care dădea dovadă, Dorian Popa avea și un ”defect”: umbla cu mai multe fete deodată, spune artista.

”Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din Lala Band și ”Pariu cu viața” a fost primul meu iubit. El era la liceul ”Eminescu”, eu la ”Traian” în Constanța. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyonce. El de mic era supertalentat și cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Ne-am întâlnit acum câteva zile cu el și am povestit, mi-a arătat videoclipul lui cu Corina. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, declara Alexandra Stan, în 2014.

Alexandra Stan
Alexandra Stan

Ana Baniciu a confirmat relația cu Dorian Popa

Alexandra Stan nu este însă singura vedetă din showbizul românesc cu care Dorian Popa a avut o relație. Ana Baniciu s-a lăsat și ea sedusă de artist. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru ”O nouă viață”, iar frumusețea fiicei cântărețului Mircea Baniciu l-a fermecat cu totul pe Dorian.

Citește și: Mărturisirea pe care Dorian Popa i-a făcut-o Elenei Merișoreanu, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise: „Plângea săracul”

Ulterior, cei doi au confirmat public relația , dar fără prea multe detalii: ”Da suntem împreună”, spunea Dorian Popa la începutul  anului 2014, iar Ana Baniciu a completat ”Nu vrem, însă, să vorbim despre viața noastră privată”.

Ana Baniciu
Ana Baniciu

Dorian Popa și Alina Eremia au format un cuplu?

În timpul, dar și după încheierea serialului ”Pariu cu viața”, apăruseră zvonuri potrivit cărora Dorian Popa și Alina Eremia ar fi împreună. Cei doi jucau rolul de îndrăgostiți în serial, iar fanii și-ar fi dorit să îi vadă împreună și în viața reală.

Citește și: Cum arată casa lui Dorian Popa după renovare. Ce și-a pus în grădină. A vrut o schimbare la 5 ani de când s-a mutat în vila mult visată FOTO

Alina Eremia si Dorian Popa
Alina Eremia si Dorian Popa

Cu toate acestea, presupusa relație nu a fost confirmată de niciunul dintre ei. Mai mult, artista a ținut să precizeze că între ei era vorba de o frumoasă prietenie pe care niciunul nu ar fi vrut să o ”strice” ca urmare a unei relații de iubire.

„Dorian a fost primul meu partener în ceea ce pot numi inițierea în actorie, ne leagă multe lucruri frumoase și o prietenie trainică. (…) Cred că nu vrem să stricăm relația asta de prietenie așa de frumoasă”, declara Alina Eremia în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *