Vedeta de la Antena 1 care a ajuns de nerecunoscut. Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice, nu-ți vine să crezi că este ea în imagini

Frumoasa Roxana Vaşniuc pare să nu se mai oprească din operații estetice. Până acum, vedeta TV are intervenții la sâni, nas și fese, iar transformările fizice prin care a trecut în ultimii ani au schimbat-o total. În imaginile postate pe rețelele sociale cu greu îți dai seama că este ea.

Roxana Vaşniuc, schimbată total de operațiile estetice

Moldoveanca din Botoșani este foarte atentă la propria imagine. Roxana Vaşniuc își dorește să arate impecabil atunci când apare la televizor, motiv pentru care vizitează des cabinetul medicului estetician. În 2019, blondina a surprins pe toată lumea cu o intervenție mai puțin obișnuită – implant în fese. De atunci însă, vedeta își tot face diverse îmbunătățiri la nivelul feței, încât cu greu mai poate fi recunoscută.

Roxana Vașniuc este o prezență răvășitoare în showbizul din România. Vedeta de la Antena 1 se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la TV. Conștientă că trebuie să arate mereu impecabil, blondina apelează des la operațiile estice.

„Având foarte multe contracte de imagine, prezint multe eveniment în faţa publicului şi îmi doresc să arăt impecabil. Vezi şi tu toate fetele astea de pe Instagram, cât sunt de frumoasă şi arată într-un mare fel şi mi-am dorit şi eu o schimbare şi a fost o decizie înțeleaptă, chiar mă simt minunat în acest moment. Mi-am dorit să am cel mai frumos posterior din România, e bombat, arată natural deși am doar 3 săptămâni. Arată într-un mare fel!”, a deezvăluit aceasta la TV, în urmă cu patru ani.

Ce operație periculoasă și-a făcut vedeta TV

Se pare că decizia de a-și pune implant în fese nu a fost una de moment. Roxana Vaşniuc și-a dorit să facă această intervenție, dar i-a lipsit curajul.

„Timp de 3 ani de zile am cumpănit această decizie, am avut posibilitatea de a mă opera în ţară sau în străinătate şi timp de 3 ani de zile, când mai aveam eu aşa timp, intram pe internet, tot citeam… Mă gândeam ce trebuie să fac şi într-un final mi-am luat inima în dinţi”, a declarat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *