Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic. Viața i-a fost marcată de drame și suferință

Viața ei a fost plină de provocări cărora le-a făcut față
Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic. Viața i-a fost marcată de drame și suferință

O cunoscută prezentatoare TV de la noi a făcut dezvăluiri dureroase din viața sa. La vârsta de 33 de ani a aflat că tatăl său nu este de fapt cel biologic. În spatele zâmbetului său, așa cum o știe toată lumea, vedeta ascunde o adevărată dramă.

Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic

Sanda Nicola, căci despre ea este vorba, a trecut de-a lungul vieții printr-o mulțime de provocări. A plecat de acasă la vârsta de 20 de ani pentru a fi pe cont propriu, ulterior, după un an, s-a căsătorit cu Bebe Nicola producătorul emisiunii pe care ea o prezenta atunci. În 2001 a devenit mamă pentru prima dată, însă o tragedie s-a întâmplat. Fiul ei s-a stins din viață după trei ore de la naștere. A urmat o perioadă dificilă, s-a izolat și a divorțat de Bebe Nicola.

La vârsta de 27 de ani, în urma unor analize de rutină, a aflat că suferă de cancer de col uterin. Din fericire, după extirparea carcinomului prezentatoarea TV a scăpat de boala gravă. Inițial i se spusese că este necesare o histerectomie totală, ceea ce nu i-ar mai fi permis să facă copii. A cerut și o a doua opinie, iar răspunsul medicului a fost diferit.

Sanda Nicola
Sanda Nicola

Ulterior, la vârsta de 33 de ani tatăl ei i-a propus să facă testul de paternitate și a reieșit că nu el este tatăl său biologic.

”Când am făcut eu 33 de ani, tatăl meu s-a îmbolnăvit foarte tare si mi-a făcut această propunere, să facem testul de paternitate. El știa sigur, nu avea nicio îndoială, știa si cine este tatăl meu biologic. Probabil că se temea ca o să moară și nu voia sa plece din aceasta lume fără să-mi spună acest lucru. Am vrut o confirmare. Aveam nevoie sa limpezim lucrurile. Pentru ca eu am tânjit după el, am suferit ca nu avem o relație mai apropiata si așa am înțeles. În timpul copilăriei eu întrebasem de câteva ori. Auzisem niște discuții in curtea bunicii din partea tatălui.

Am confruntat-o pe tema asta pe mama mea și de fiecare dată spunea: «as vrea să spun ca este unul mai frumoși mai bun, dar nu, el este tatăl tău»”, a mărturisit Sanda Nicola în emisiunea Andreei Esca.

În prezent, Sanda Nicola este căsătorită cu jurnalistul Liviu Iolu și au împreună o fetiță pe nume Agnes. Este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică des fotografii cu ea și familia ei.

8.3 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.