Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic. Viața i-a fost marcată de drame și suferință

Viața ei a fost plină de provocări cărora le-a făcut față
Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic. Viața i-a fost marcată de drame și suferință

O cunoscută prezentatoare TV de la noi a făcut dezvăluiri dureroase din viața sa. La vârsta de 33 de ani a aflat că tatăl său nu este de fapt cel biologic. În spatele zâmbetului său, așa cum o știe toată lumea, vedeta ascunde o adevărată dramă.

Vedeta din România care a aflat abia la 33 de ani că tatăl său nu este cel biologic

Sanda Nicola, căci despre ea este vorba, a trecut de-a lungul vieții printr-o mulțime de provocări. A plecat de acasă la vârsta de 20 de ani pentru a fi pe cont propriu, ulterior, după un an, s-a căsătorit cu Bebe Nicola producătorul emisiunii pe care ea o prezenta atunci. În 2001 a devenit mamă pentru prima dată, însă o tragedie s-a întâmplat. Fiul ei s-a stins din viață după trei ore de la naștere. A urmat o perioadă dificilă, s-a izolat și a divorțat de Bebe Nicola.

La vârsta de 27 de ani, în urma unor analize de rutină, a aflat că suferă de cancer de col uterin. Din fericire, după extirparea carcinomului prezentatoarea TV a scăpat de boala gravă. Inițial i se spusese că este necesare o histerectomie totală, ceea ce nu i-ar mai fi permis să facă copii. A cerut și o a doua opinie, iar răspunsul medicului a fost diferit.

Sanda Nicola
Sanda Nicola

Ulterior, la vârsta de 33 de ani tatăl ei i-a propus să facă testul de paternitate și a reieșit că nu el este tatăl său biologic.

”Când am făcut eu 33 de ani, tatăl meu s-a îmbolnăvit foarte tare si mi-a făcut această propunere, să facem testul de paternitate. El știa sigur, nu avea nicio îndoială, știa si cine este tatăl meu biologic. Probabil că se temea ca o să moară și nu voia sa plece din aceasta lume fără să-mi spună acest lucru. Am vrut o confirmare. Aveam nevoie sa limpezim lucrurile. Pentru ca eu am tânjit după el, am suferit ca nu avem o relație mai apropiata si așa am înțeles. În timpul copilăriei eu întrebasem de câteva ori. Auzisem niște discuții in curtea bunicii din partea tatălui.

Am confruntat-o pe tema asta pe mama mea și de fiecare dată spunea: «as vrea să spun ca este unul mai frumoși mai bun, dar nu, el este tatăl tău»”, a mărturisit Sanda Nicola în emisiunea Andreei Esca.

În prezent, Sanda Nicola este căsătorită cu jurnalistul Liviu Iolu și au împreună o fetiță pe nume Agnes. Este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică des fotografii cu ea și familia ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *