Vedeta din România care a avut curajul să apară nemachiată. Diferența este uriașă, puține artiste ar fi dispuse să facă la fel

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România s-a pozat nemachiată pe rețelele sociale. Mulți ani la rând, vedeta a fost considerată un etalon al frumuseții, fiind înzestrată de Mama Natură cu trăsături superbe și siluetă de invidiat. Cum arată la 45 de ani fără machiaj?

Cum arată Andreea Bănică nemachiată

Andreea Bănică, fosta membră a trupelor Exotic și Blondy, este o persoană cunoscută pentru aspectul său fizic impecabil, fără cusur. Puține au fost ocaziile când a apărut în public nemachiată. Ei bine, ajunsă la 45 de ani, artista a decis să nu se mai ascundă în spatele machiajului și să apară naturală în mediul online.

La fiecare apariție TV, Andreea Bănică a ales să se machieze. Totuși, puțini fani au avut ocazia să o vadă într-o ipostază naturală, fără machiaj sau filtre de înfrumusețare. De curând, cântăreața s-a afișat fără strop de machiaj pe față. Iată ce postare a făcut vedeta în mediul online.

Soția lui Lucian Mitrea își ține fanii la curent cu multe momente din viața de familie, iar recent le-a arătat acestora cum arată nemachiată și fără filtre de înfrumusețare. Andreea Bănică s-a afișat naturală.

Vedeta s-a pozat cât mai naturală

Pe rețelele sociale, Andreea Bănică a publicat două colaje foto cu ea nemachiată și fără Photoshop. Vedeta s-a fotografiat complet naturală, arătându-le fanilor ei cum este ea de fapt. Astfel, artista a demonstrat că nu îi este rușine să se afișeze așa cum a lăsat-o Dumnezeu, un gest pe care foarte puține vedete l-ar urma.

„Pot să ies pe stradă nemachiată și nu îmi este rușine cu tenul meu. Tenul și fața arată mult mai bine ca în anii trecuți, deși am o vârstă. Sunt mai mulțumită acum decât atunci când aveam 25-30 de ani. Fetelor, dacă aveți grijă de voi și faceți ce trebuie pentru tenul vostru și pielea voastră veți fi minunate mulți ani fără să vă operați”, a relatat vedeta.

Ce operații are artista

De-a lungul timpului, Andreea Bănică a fost întrebată de fani și moderatori TV despre intervențiile chirurgicale. Potrivit afirmațiilor ei, are două operații la nivelul feței:

„Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni- un an, atunci se așează, pentru că e inflamația foarte mare.

Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Cine e iubitul Dariei Crișan, fiica lui Cătălin Crișan. Tânărul a ajuns până în finala...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *