Vedeta din România care a fost cerută în căsătorie. Fericire mare în showbiz, primele imagini cu inelul de logodnă

Veste superbă în showbiz

Cea mai nouă veste frumoasă din showbizul românesc. O vedetă de pe plaiurile mioritice a fost cerută în căsătorie. Despre cine este vorba.

Vedeta din România care a primit inelul de logodnă

Fericire mare pentru Ana Odagiu. Blondina a primit inelul de logodnă de la partenerul ei, Conrad Mericoffer, în insula Capri (Italia). Cei doi au făcut pasul la aproape două luni de la nuntă. Iată ce mesaj a postat vedeta în mediul online.

Nunta Anei Odagiu a avut loc la sfârșitul lunii mai 2023, însă povestea sa de iubire nu se oprește aici. Postarea emoționantă a vedetei pe rețelele sociale dezvăluie că această cerere în căsătorie spectaculoasă a fost rezultatul unui plan bine pus la cale de familia lor.

Ana Odagiu a fost cerută în căsătorie

În plus, Ana Odagiu a subliniat că ea și soțul au ales mereu să își trăiască viața în propriul ritm, dar întotdeauna cu aceeași direcție. Iată că, după ce au decis să se căsătorească mai întâi în Constanța, acum au adăugat un nou capitol în povestea lor de iubire. Și nu oriunde, ci tocmai în însorita insula Capri.

„M-a cerut după ce m-a luat! Și cum facem lucrurile în felul nostru, în ritmul nostru și în toate sensurile, dar cu aceeasi direcție, mai întâi ne-am căsătorit la Constanța și ieri m-a cerut în Capri.

TU!

În spatele complotului a fost familia!”, a anunțat Ana Odagiu pe Instagram.

Mesaj deosebit pentru sora ei, Monica

Cu această ocazie specială, Ana i-a transmis un mesaj deosebit surorii sale, Monica Odagiu, subliniind că există iubirea autentică despre care au discutat întotdeauna, acea dragoste din povești. Mai mult, și-a încurajat sora să nu creadă altfel și să nu accepte mai puțin decât iubirea totală și necondiționată.

„@monicaodagiu există iubirea aia de care vorbeam noi. Aia din povești. Să nu-i crezi dacă iți spun altfel și să nu primești mai puțin decât totul! Iți las aici dovada! Te iubesc!”, a punctat vedeta.

Și pentru că Ana Odagiu a vrut ca fanii să afle vestea de la ea, vedeta a postat primele imagini cu inelul de logodnă. Astfel, într-o atmosferă idilică în Capri, blondina a adăugat un nou capitol în povestea ei de dragoste cu Conrad Mericoffer, acceptând cu bucurie și emoție cererea în căsătorie a soțului ei.

Cu inima plină de fericire și iubire, cuplul se îndreaptă acum către un viitor perfect, continuând să se susțină reciproc în fiecare pas al călătoriei lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *