Vedeta din România care a stat la masă cu Vladimir Putin. Ce interdicție a avut la întâlnirea cu liderul rus

A cântat în 2015 la concertul de ziua lui Vladimir Putin

O vedetă din România a avut ocazia să stea la aceeași masă cu Vladimir Putin. Tânăra în vârstă de 32 de ani este cunoscută în întreaga lume datorită carierei sale impresionante în muzică. Artista a stat mereu departe de scandaluri și și-a ținut inclusiv relația secretă. Este vorba de un bărbat celebru din România cu care a fost la un pas de căsătorie.

Vedeta din România care a stat la masă cu Vladimir Putin: „Cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu”

Irina Baianț, una dintre cele mai apreciate soprane din România, a devenit cunoscută pe marile scene ale lumii și are o carieră de succes. Puțini sunt cei care știu că ea a stat la aceeași masă cu Vladimir Putin și a cântat la ziua liderului de la Kremlin. Tânăra artistă, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că a avut foarte multe emoții înainte de întâlnirea cu Vladimir Putin și, în același timp, a avut de respectat reguli stricte.

,,Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte. (…)Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr. Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert”, a povestit Irina Baianț, potrivit bzi.ro.

Irina Baianț, vedeta din România care a stat la masă cu Vladimir Putin
Irina Baianț, vedeta din România care a stat la masă cu Vladimir Putin

Irina Baianț, la un pas de căsătorie cu Doru Todoruț

Irina Baianț și Doru Todoruț au avut o relație ținută departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor. Au fost și logodiți și au făcut chiar și planuri de nuntă. Din păcate însă, după câțiva ani de relație cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, Doru Todoruț este căsătorit cu o altă femeie. De asemenea, în trecut el a mai fost căsătorit, are și două fetițe, dar a divorțat de mama lor.

Irina Baianț se ocupă în prezent de cariera sa muzicală și se remarcă ușor ori de câte ori apare pe scenele mari din Europa. În ceea ce privește viața amoroasă, soprana nu vrea să ofere declarații. Ea preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

6.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.