“M-au prostit medicii din România”. Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni. Diagnosticul primit de artistă

Scris de: Dana Cazacu

21 Apr. 2023

“M-au prostit medicii din România”. Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni. Diagnosticul primit de artistă

Nu cu mult timp în urmă, Vlăduța Lupău s-a filmat la spital, în timp ce avea o perfuzie la mână. Deși nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate, pe îndrăgita artistă o supără această afecțiune de ceva vreme. Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni și ce diagnostic i-au pus medicii, puteți afla mai departe.

Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de câțiva ani de zile

În urmă cu mai mult timp, frumoasa artistă s-a confruntat cu o tuse de care nu știa cum să scape. Vlăduța a făcut o gastroendoscopie pentru a afla care este cauza acestei tuse. Ei bine, cântăreței nu i-a convenit diagnosticul medicilor din România, așa că și-a făcut o programare la specialiștii din Paris.

Așa se face că un medic din capitala Franței i-a găsit un tratament sezonier. Se pare că artista a fost mulțumită de diagnosticul medicului francez și a programat deja o vizită la acesta, în speranța că va găsi un tratament nou.

„Tusea mea… am descoperit acum doi ani la Dr. din Paris (cine mă urmărește de mult știe) este cauzată de refluxul gastroesofagian. De ani de zile tot încerc să îi dau de cap și am reușit doar pe termen scurt cu anumite pastile.

Nu merge cu Astha15, siropuri, lapte de măgăriță sau etc. Cu nimic de răceală sau pentru plămâni și astm. M-au prostit ani buni medicii din România că am astm sau alergii și am cheltuit zeci de milioane degeaba. Câțiva care mă urmăriți mi-ați zis că și voi sunteți în situația mea sau cunoscuții voștri.  Merg săptămâna viitoare iar la Paris și sper să am un tratament nou”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni. Diagnosticul primit de artistă
Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni. Diagnosticul primit de artistă

Vlăduța Lupău s-a fotografiat la spital

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău s-a afișat în mediul online cu perfuzia la mână. Artista era în spital, însă nu a fost vorba despre o afecțiune gravă. Mai precis, îndrăgita cântăreață și-a făcut gastroendoscopia la care era programată după revenirea tusei. Pentru a nu simți durerea procedurii, Vlăduța a avut nevoie de o anestezie totală.

„Nu prea e bună dimineața, am revenit să verific tusea mea care a revenit în forță și am venit să fac endoscopie. Este o procedură peste care nu putem trece, a zis doctorul. Dacă tușesc așa mai cântă mama”, scria artista pe rețelele sociale, potrivit viva.ro.

După cum bine știm, cântăreții au foarte multe concerte, iar toate aceste trebuie onorate. Având în vedere că nu poate să scape de această tuse, Vlăduța Lupău a început să își facă griji, mai ales că are o mulțime de fani care abia așteaptă să o audă cântând.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *