M-a cerut în căsătorie de Valentine’s Day, anul trecut, la Paris. Am crezut că el e alesul, dar acum am îndoieli în privința asta

Parcă nici nu-l mai cunosc de o vreme încoace. Nu mai e același om.
M-a cerut în căsătorie de Valentine's Day, anul trecut, la Paris. Am crezut că el e alesul, dar acum am îndoieli în privința asta

Poate că o să par neserioasă sau nehotărâtă, dar adevărul este că am îndoieli serioase în ce-l privește pe iubitul meu. M-a cerut în căsătorie acum un an, de Valentine’s Day, la Paris. A fost un moment extrem de emoționant și atunci eram sigură că el e alesul. Acum însă nu mai știu ce să zic.

Am fost extrem de fericită când mi-a făcut surpriză

A trecut un an de atunci, iar noi nu am evoluat deloc cu relația noastră. Am crezut că după ce m-a cerut în căsătorie vom începe să ne gândim la organizarea evenimentului. Am fost extrem de fericită la gândul că mă voi căsători cu el. Chiar și felul în care m-a cerut a fost cât se poate de romantic.

Plănuisem excursia aia cu mult timp înainte și ne doream amândoi la fel de mult să ajunge în romanticul Paris. Când a scos inelul și a îngenuncheat în fața mea, am crezut că o să mor de emoții. Lumea a început să aplaude în jurul nostru. A fost chiar un moment memorabil.

M-a cerut în căsătorie de Valentine’s Day

Apoi am venit acasă și totul a reintrat în normal. Câteva zile am discutat despre asta, ne-am anunțat familiile, prietenii, iar după o săptămână totul era uitat. După un an de zile, încă nu am planificat nunta, iar el este din ce în ce mai reținut față de mine. Dacă anul trecut m-a cerut în căsătorie de Valentine’s Day, anul acesta nici măcar cu un buchet de flori nu a venit. Eu am cumpărat o sticlă de vin și am pregătit o cină romantică, știind că vine târziu acasă. El a venit, a mâncat, iar apoi s-a așezat la calculator și asta a fost tot. Nu știu când a venit la culcare, probabil târziu după miezul nopții.

În ultimele luni, interesul lui pentru relația noastră a scăzut considerabil. De fapt, este aproape inexistent. Nu mai stăm de vorbă, nu mai comunicăm, nu mai facem nimic împreună. În weekenduri merge la pescuit sau iese cu băieții. Mie, cel puțin, asta îmi spune. Am ajuns să îmi petrec timpul liber singură sau cu prietenele mele. Dar asta nu mă mulțumește.

Nici măcar de Crăciun nu am petrcut împreună, pentru că el a vrut să stea cu familia lui și mi-a spus că ar fi mai bine ca eu să merg la părinții mei, ca să nu se simt singuri. De Revelion a fost de serviciu, el fiind pompier.

Acum nu mai știu ce să cred. Nu îmi dau seama cât de mult mai avem din această relație, pentru că după toate aparențele, el se îndepărtează. Nu înțeleg ce s-a întâmplat și nici nu vrea să vorbim despre asta. Ba, când am insistat, chiar m-a bruscat și mi-a spus să-l las în pace, pentru că el nu are timp de copilăriie mele.

Cu toate că m-a cerut în căsătorie și eu am spus „Da”, acum nu sunt sigură că el e alesul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *