Vedeta pentru care Dinu Maxer a făcut o pasiune în timpul relației cu Nicoleta Luciu. Artistul a făcut dezvăluirea abia acum VIDEO EXCLUSIV

Dinu Maxer, mărturisire explozivă despre vedeta pentru care a făcut o pasiune în timpul relației cu Nicoleta Luciu.
Vedeta pentru care Dinu Maxer a făcut o pasiune în timpul relației cu Nicoleta Luciu. Artistul a făcut dezvăluirea abia acum VIDEO EXCLUSIV

În ciuda aparențelor de playboy, Dinu Maxer este un bărbat care atunci când își găsește partenera potrivită se dedică trup și suflet relației. Se știe că până acum a avut doar două relații serioase, ambele de lungă durtă. Cea cu Nicoleta Luciu, cu care a format un cuplu timp de 9 ani și cea cu Deea Maxer, fosta lui soție, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape 18 ani, dintre care 14 au fost de căsnicie. Cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, artistul nu ascunde că au fost momente în timpul relației cu Nicoleta Luciu în care i-au fugit ochii după alte femei frumoase. Una dintre ele este o cunoscută actriță de la noi pentru care începuse să facă o pasiune.

Vedeta pentru care Dinu Maxer a făcut o pasiune în timpul relației cu Nicoleta Luciu

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format unul dintre cele îndărgite cupluri din showbiz-ul autohton la începutul anilor 2000. Cei doi au fost împreună timp de 9 ani, dar nu s-a ajuns la o căsătorie.

Dinu și Nicoleta s-au despărțit în 2005, iar fiecare dintre ei și-a întemeiat o familie alături de altcineva. Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu Szolt Csergo, alături de care are 4 copii. Dinu s-a căsătorit cu Deea, în 2008, iar în luna martie au anunțat divorțul. Cei doi au împreună un băiat și o fetiță, pe Andreas, în vârstă de 12 ani și pe Maysa, de 3 ani.

În timpul relației cu Nicoleta Luciu, Dinu Maxer făcuse o pasiune pentru frumoasa actriță Kitty Cepraga. S-au întâlnit pentru prima dată la finalul anilor `90, într-o emisiune televizată. Ambii și-au aruncat priviri dulci, însă artistul susține că între ei nu a fost mai mult de atât.

”În 1999 eram la o emisiune împreună. Trebuie să recunosc că nu a ars atunci o flacără prea mare, pentru că probabil ar fi fost vizibilă. Eu eram cu Nicoleta (Luciu n.r.) și nici din partea mea nu a putut să ardă o flacără.”, a mărturisit Dinu în ediția din această seară a emisiunii Ego Life by Dana Săvuică.

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Artistul a dezvăluit și care a fost motivul pentru care el și fosta lui parteneră, Nicoleta Luciu, s-au despățit în 2005. Dinu Maxer a recunoscut că vina îi aparține, întrucât bruneta își dorea o familie, iar el simțea că nu era momentul potrivit pentru a face acest pas.

”Toată lumea se întreba care a fost secretul. Secretul este simplu: femeia își dorea copii, bărbatul nu își dorea. Femeia își dorea căsătorie, bărbatul nu își dorea. Și după 8 ani, cineva a zis „Te mai gândești mult?”. Iar eu am zis că nu sunt pregătit. Pe atunci aveam 30 și un pic de ani. Apoi am întâlnit-o pe Deea, care a reușit, nu știu cum, să mă ducă în zona normalității aș zice și m-a făcut să îmi doresc să mă și căsătoresc după trei ani de relație cu ea și să ajung și la momentul în care să îmi doresc și un copil.”, a mărturisit Dinu Maxer în emisiunea Ego Life.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *