Vedete din România care arată mai bine acum decât în tinerețe. Imaginile pe care multe dintre ele le-ar vrea șterse VIDEO

Ele au descoperit secretul tinereții

Scris de: Daoud Andra

24 May. 2024

Pentru unele celebrități, pare că timpul stă pe loc sau chiar că trece invers. Datorită chirurgiei estetice și a faptului că și-au descoperit stilul care li se potrivește și le avantajează, unele vedete arată mai bine în prezent decât acum 20 de ani.

Vedetele care au descoperit secretul tinereții

Chiar dacă au trecut de pragul de 40 sau chiar de 50 de ani, multe vedete din România arată mai bine în prezent decât atunci când s-au lansat în showbiz. De-a lungul timpului, starurile și-au descoperit stilul vestimentar care li se potrivește și look-ul care le avantajează cel mai mult, însă până să ajungă la imaginea din prezent, au trecut prin numeroase transformări.

Și tratamentele cosmetice și chirurgia estetică au făcut minuni în cazul unora dintre ele. În timp ce unele staruri susțin că nu au apelat la niciun fel de intervenție invazivă, altele își asumă faptul că au făcut mai multe operații pentru a arăta cum își doresc.

Vezi și: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Niciodată nu ți-ai fi imaginat-o așa, fotografii de colecție cu femeia care a fost premierul României VIDEO

Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este Bianca Drăgușanu, care a declarat, la un moment dat, că are peste 30 de operații estetice la activ și că va continua să facă intervenții până când va arăta cum își dorește. La începutul acestui an, Bianca a trecut printr-o intervenție chirurgicală estetică majoră, în timpul căreia și-a refăcut toată fața. Vedeta s-a lăsat pe mâinile chirurgului estetician pentru un lifting total.

Loredana și Mihaela Rădulescu, mai frumoase decât în tinerețe

Printre starurile pentru care timpul pare că trece în sens invers se numără și Loredana Groza și Mihaela Rădulescu. Ambele au peste 50 de ani, dar se mențin într-o formă fizică excelentă. În ceea ce o privește pe Lori, vedeta a declarat că face sport zilnic, practică meditația, yoga și are un regim alimentar cu multe restricții.

Vezi și: Imagini rare cu Carmen Iohannis din tinerețe. Singura poză care a scăpat pe net cu soția președintelui Iohannis în costum de baie

”Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Și Mihaela Rădulescu are mare grijă la felul în care arată. Vedeta în vârstă de 54 de ani face sport de mulți ani și chiar este pasionată de sporturile extreme, pe care le practică alături de partenerul ei. Vezi mai multe imagini cu transformarea sa, în galeria foto!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1.7 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000,...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *