Vedetele din România, în ținute festive de Crăciun. Cum au apărut Andreea Marin, Andreea Bălan, Valentina Pelinel și Daniela Crudu, alături de familiile lor

Cum sărbătoresc celebritățile de la noi Crăciunul.

Crăciunul este momentul perfect de a petrece clipe minunate alături de familie. La fel au făcut multe celebrități de la noi, care au ales să se fotografieze în cele mai frumoase ipostaze împreună cu cei dragi. În cele ce urmează vă pregătim o serie de fotografii de colecție cu vedetele în ținute de Crăciun.

Vedetele din România, în ținute festive de Crăciun

Andreea Marin, Andreea Bălan, Valentina Pelinel sau Daniela Crudu sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care s-au fotografiat în cele mai emoționante ipostaze de Crăciun, alături de persoanele dragi din viața lor.

Bradul, decorurile de sărbătoare și hainele cu motive de Crăciun au fost nelipsite, întregind tabloul unei sărbători minunate.

Valentina Pelinel a postat pe rețelele de socializare un tablou de familie superb, format din câteva imagini în care apare alături de soțul ei, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor. Fostul model le-a transmis fanilor și un mesaj în ton cu sărbătoarea. ”Crăciun fericit” – le-a urat Valentina Pelinel urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre femeile din viața lui. Câți copii are, de fapt. A dat cărțile pe față: “De la 4 ani la 25 de ani”

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea și fetițele ei

Andreea Bălan a avut și ea o apariție magică alături de iubitul său, Victor Cornea, și de cele două fetițe ale ei. S-au fotografiat lângă brad, ca o adevărată familie, emanând fericire și multă iubire.

”Magia Craciunului este despre iubire si familie.
Iar iubirea este cea mai inalta si pura forma de existenta.
Va dorim un Craciun Fericit plin de iubire, liniste si pace sufleteasca alaturi de persoanele dragi”, a scris artista în dreptul fotografiilor poste pe pagina sa de socializare.

Andreea Bălan, alături de Victor Cornea și fetițele ei
Andreea Bălan, alături de Victor Cornea și fetițele ei

Daniela Crudu, cu burtica la vedere

Daniela Crudu a făcut și ea senzație cu o fotografie de suflet, alături de iubitul ei și fiica lor. Cu burtica la vedere, zâmbitoare și extrem de fericită, fosta asistentă TV trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. După ce în primăvara acestui an a adus-o pe lume pe micuța Daiana, Daniela Crudu se pregătește acum să devină mămică pentru a doua oară.
”Primul Crăciun în 4.” – este mesajul sugestiv postat de vedetă.
Citește și: Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta și-a afișat deja burtica de gravidă, primele imagini
Daniela Crudu și iubitul, poză de familie
Daniela Crudu și iubitul, poză de familie

Andreea Marin se numără și ea printre celebritățile care impresionează cu apariția ei de Crăciun. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie, ce poartă semnătura designerului Eli Lăslean, vedeta a făcut furori pe rețelele de socializare. Ea a participat la o șendință foto alături de cățelul ei și l-ea transmis un mesaj special fanilor.

”Spune povestea că, dacă ești cuminte și îndrăznești să visezi, Moșul are grijă să-ți împlinească dorința. Dacă nu azi, sigur la anul, deci ai grijă să mai fii cuminte încă 365 de zile, atât! Până atunci, dacă ai parte de sănătate și pace, știu cǎ e mai greu să observi, dar deja ai primit cele mai frumoase daruri. Prețuiește viața! La mulți ani!”, a transmis vedeta pe social media.

Vezi mai multe fotografii de colecție în galeria foto.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *