Vica Blochina, reacție fabuloasă. Ce a putut să spună când a fost întrebată de unde are bani

Cum își câștigă fosta balerină existența

Scris de: Daoud Andra

10 Aug. 2023

Vica Blochina a început un nou proiect pe YouTube, în care abordează diverse subiecte. Fosta balerină este deschisă cu cei care o urmăresc și le răspunde la anumite curiozități. Atunci când cineva a vrut să știe de unde are Vica bani, vedeta a avut o reacție fabuloasă. Ce a răspuns la întrebarea legată de finanțe.

Ce a răspuns Vica Blochina la întrebarea legată de bani

De când a devenit persoană publică, Vica Blochina nu se sfiește să se afișeze pe rețelele de socializare în tot felul de ipostaze. Femeia care are un copil cu Victor Pițurcă a arătat de multe ori că are o situație materială bună. Vacanțele exotice, hainele și accesoriile scumpe nu îi lipsesc, iar cei care o urmăresc au fost curioși să afle cum își câștigă banii.

Citește și: Cum a ajuns să arate Vica Blochina, la câteva săptămâni după intervenția la stomac. Vedeta și-a etalat mândră noua siluetă, e într-o formă de zile mari

De-a lungul timpului, Vica a apărut la diverse emisiuni TV, dar în paralel s-a ocupat și cu alte activități. De curând, ea a demarat un nou proiect, pe YouTube, intitulat ”Femeia deasupra”. Este un fel de reality show, în care blonda le arată celor care o urmăresc momente din viața ei. Într-un episod recent, fosta balerină a fost întrebată de unde are bani și nu a ezitat să răspundă:

”De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga-dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta? Tu de ce nu ai bani? Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una-două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat!”, a spus, ironic, Vica Blochina.

Citește și: Dezvăluirea incredibilă făcută de Vica Blochina despre Denise Rifai, după ce a fost în emisiunea ei de la Kanal D: “Am plâns foarte mult!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spunea Vica despre banii câștigați la Survivor

Vica Blochina a fost concurentă în sezonul trecut la Survivor România. Chiar dacă a rezistat relativ puțin în competiție, vedeta spunea, în urmă cu ceva timp, că a fost cel mai bine plătit concurent de acolo.

”Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem.

Citește și: Ce riscă Vica, după operația de micșorare a stomacului, dacă nu respectă întocmai indicațiile medicului. „Procentul este destul de mare” VIDEO EXCLUSIV

Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”, a spus fosta dansatoare, în urmă cu ceva timp, în podcastul ”Tare de tot” al lui Viorel Grigoriu.

Pe lângă participarea la diferite emisiuni TV și campaniile pe care le face pe social media și care îi aduc bani frumoși, Vica Blochina are și o afacere cu lenjerii de pat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *