Vica Blochina regretă plecarea lui DOC din competiția Survivor România. „Ada provoacă pe toate părțile. Umblă chiar și dezbrăcată pe plajă, în fața bărbaților” EXCLUSIV

Mărturisiri incredibile

Ultimele zile ale lui DOC în cadrul competiției „Survivor România” au fost pline de tensiune, ajungând „la cuțite” cu Ada Dumitru. Tot scandalul dintre cei doi i-a făcut pe telespectatori să nu-l mai voteze pe artist și acesta să fie nevoit să părăsească competiția. Deși la plecare, o parte dintre concurenții rămași în competiție s-au bucurat că a fost eliminat, de acasă, foști concurenți au fost dezamăgiți de rezultatul anunțat de Daniel Pavel. Vica Blochina a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că DOC nu merita să părăsească competiția.

Vica Blochina: „L-am votat pe Doc pentru omul care este”

Vica Blochina a trăit în jungla Dominicană alături de DOC și Ada Dumitru, dar și ceilalți concurenți aflați în continuare în competiția „Survivor România”, astfel încât știe exact ce se întâmplă în tabăra „Faimoșilor”, mai mult decât se poate vedea pe micul ecran. Nu ține partea lui DOC, deși cu Ada a avut un oarecare conflict și nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, însă este de părere că fiica actriței Iulia Dumitru l-a adus pe artist în situația în care să nu mai poată face față presiunilor.

„Am urmărit cu sufletul la gură, mai ales că eu i-am votat încontinuu pe Doc și Ionuț Iftimoaie. Să ne înțelegem, eu nu susțin violența, de niciun fel, însă l-am votat pe Doc pentru omul care este. Cine a urmărit cu atenție „Survivor România”, poate să vadă că tot ce a zis Doc despre fiecare concurent în parte este adevărat. Doc este un bărbat foarte inteligent, doar că nu știe să-și gestioneze stresul și răbufnește. Însă repet, dacă ar fi folosit tonul potrivit, poate ar fi avut de partea lui mai mulți telespectatori și nu ar fi plecat acasă. Eu consider că merita să mai stea în competiție”, ne-a povestit Vica Blochina despre ieșirea lui DOC din competiție, completând că dintre toți concurenții din acest sezon, din tabăra „Faimoșilor”, Ada este cea care încinge spiritele, care bagă zânzanie între fetele și băieții din echipă, și caută mereu să deschidă tot felul de conflicte.

Citește și Vica Blochina, mărturisire dureroasă făcută la Survivor 2023. De ce fiul ei nu mai vorbește cu ea: “Îmi vine să plâng”

Ce spune despre Ada: „Ea este genul de persoană care la început se dă bine pe lângă un om, ca apoi să-l atace”

„Cât despre ultimul conflict dintre Doc și Ada, oamenii de acasă văd singuri adevărul. Cine pe cine a provocat. Ada provoacă pe toate părțile. Efectiv din toate punctele de vedere. Păi ea chiar umblă dezbrăcată, și când zic dezbrăcată, mă refer la complet goală, pe plajă, în fața bărbaților. Nu este tot o provocare, mai ales în condițiile de la „Survivor”? În plus, ea este genul de persoană care la început se dă bine pe lângă un om, ca apoi să-l atace. Așa a făcut și cu mine, doar că eu am văzut din prima clipă caracterul ei. Ea a venit la mine la începutul competiției, a căutat să se împrietenească, urmărindu-și interesul, iar atunci când am plecat s-a bucurat cel mai mult și a făcut și un comentariu care nu își avea rostul”.

Vica Blochina regretă plecarea lui DOC din competiția Survivor România
DOC a părăsit Survivor România

„Nu poți să pozezi în victimă atunci când tu provoci toate scandalurile”

Cel mai tare o deranjează însă poziția multora dintre concurenții care au rămas în continuare. Ajunsă acasă, Vica a putut să urmărească mai atent ceea ce se întâmplă în cadrul reality show-ului și să analizeze mai bine reacțiile foștilor săi colegi.

„La drept vorbind, eu nu am văzut niciodată așa lipsă de fair play ca în echipa „Faimoșilor”, mai ales la fetele de acolo care pozează atât în politically correct și țin tot felul de teorii despre asta. Au ajuns să râdă și să se bucure, ba chiar să facă tot felul de comentarii răutăcioase atunci când un concurent pleacă din echipa lor. Au făcut asta până și la plecarea Crinei (nr. Crina Abrudan) care nu a deranjat pe nimeni, își vedea de treabă, și era și foarte bună pe traseu”, ne-a mai declarat Vica Blochina.

Fosta prezentatoare TV recunoaște că nu avea prea multe așteptări de la colegii săi de echipă, mai ales că nu a acceptat să participe la această competiție pentru a-și face prieteni noi, însă nici nu și-a imaginat vreodată ce fel de caractere va descoperi în Dominicană.

„Cât despre Ada, nu pot să zic că m-au deranjat foarte tare comentariile și acțiunile ei vizavi de mine, pentru că eu am zis de la bun început că nu am mers la Survivor să îmi fac prieteni, cu atât mai mult pe una ca ea. Ada pentru mine este doar o femeie care ori și-a ales prost strategia de supraviețuire în concurs, ori a confundat Survivor cu mahalaua. Nu poți să pozezi în victimă atunci când tu provoci toate scandalurile și când provoci oamenii la ceartă. Să vedem acum care este următorul pe care îl ia în vizor și începe să-l „toace” pe toate părțile, cum a făcut-o cu Doc. Sper din tot sufletul să nu-i mai facă nimeni jocul și să înceapă să o ignore complet”, a completat Vica pentru EGO.ro.

Citește și Câți bani a câștigat Vica Blochina, în urma participării la Survivor România 2023. A petrecut 4 săptămâni în competiție

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *