Victor Cornea lămurește situația, după ce s-a spus că Andreea Bălan îi e acum antrenor. Fostul său antrenor a lansat un comentariu acid la adresa vedetei

Declarația tranșată a tenismenului.
Victor Cornea lămurește situația, după ce s-a spus că Andreea Bălan îi e acum antrenor. Fostul său antrenor a lansat un comentariu acid la adresa vedetei

Victor Cornea dă cărțile pe față și vorbește deschis despre subiectul care a luat amploare în ultimele zile privind antrenorul pe care îl are. După ce s-a spus că ar fi antrenat chiar de iubita sa, Andreea Bălan, tenismenul a dezvăluit care este, de fapt, adevărul.

Victor Cornea lămurește situația, după ce s-a spus că Andreea Bălan îi e acum antrenor

De curând, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora cea care s-ar ocupa de pregătirea tenismenului Victor Cornea ar fi chiar partenera sa, cântăreața Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, în rochie albă în vârf de munte. Artista le-a arătat tuturor surpriza făcută de iubitul ei, Victor Cornea FOTO

Cei doi sunt de nedespărțit, iar artista îl însoțește pe iubitul ei inclusiv la turnele la care participă. La fel s-a întâmplat și în cazul participării recente la Australian Open, acolo unde sportivul român a făcut echipă cu indianul Nsriram Balaji, reușind să câștige prima rundă împotriva italienilor Matteo Arnaldi și Andrea Pellegrino, scor 6-3, 6-4 în proba de dublu. Cornea și Balaji s-au oprit însă în cea de-a doua rundă, dar au încasat un cec în valoare de 53.000 de dolari.

Andreea Bălan i-a fost alături iubitului ei pe parcursul celor două săptămâni petrecute în Australia, dar oamenii au criticat-o pe artistă spunând că îl face să își piardă concentrarea asupra meciurilor.

”Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile.”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Artista a răbufnit și i-a răspuns persoanei respective printr-un mesaj dur:

”Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”

Citește și: Andreea Bălan face senzație în Australia. Bărbatul celebru cu care s-a afișat iubita lui Victor Cornea, radiază de fericire

Cu toate acestea, există și voci avizate din sport care consideră că prezența Andreei Bălan alături de iubitul ei în timpul turneelor de tenis ar fi nocivă pentru performanța sportivului.

Unul dintre cei care contestă acest lucru este chiar fostul antrenor al lui Cornea, Marius Vecerdea. Acesta a declarat, ironic, pentru o agenție de știri că Andreea Bălan i-ar fi antrenor și manager partenerului ei, așa că nu ar mai avea nevoie de un specialist alături de el.

Marius Vecerdea i-a fost antrenor lui Victor Cornea timp de 18 ani.

”Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro.

Răspunsul lui Victor Cornea pentru cârcotașii care susțin că Andreea Bălan este cea care îl antrenează

Victor Cornea a decis să iasă public cu un răspuns privind informația potrivit căreia iubita lui ar fi cea care îl pregătește pentru competiții.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, sportivul a dezvăluit că are un antrenor în momentul de față și acela nu este nicidecum Andreea Bălan, ci Andrei Cociașu.

Totodată, Cornea a ținut să specifice faptul că prin prezența sa alături de el la turnee, iubita lui îi oferă un suport emoțional considerabil.

”Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani de zile am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine.”, a spus Victor Cornea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *