Victoria Răileanu și-a găsit logodnicul pe o aplicație de dating: „Am fost foarte norocoasă”. Cum a început totul, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Actrița iubește din nou și a primit inelul de logodnă

Superba Victoria Răileanu, actrița care a devenit cunoscută prin serialul “Vlad”, dar și multe alte proiecte, trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cel mai nou film în care apare, dar și despre faptul că și-a cunoscut partenerul pe o aplicație de dating, oferind sfaturi prețioase cu privire la aceste platforme.

Victoria Răileanu: “Nu am avut aplicații de genul acesta înainte să îl cunosc pe iubitul meu. Aveam o reticență față de ele”

Victoria Răileanu s-a logodit, de curând, cu partenerul său. Vedeta ne-a mărturisit că l-a cunoscut pe o aplicație de dating, după ce prietenele sale au convins-o să își facă un profil pe această platformă. Ea le-a sfătuit pe femei să încerce, să se distreze și să ia lucrurile ușor. De asemenea, actrița se consideră norocoasă pentru că și-a cunoscut iubitul destul de repede. În același timp, ea ne-a vorbit și despre cel mai nou rol al său din filmul “Taximetriști”, oferind detalii inedite despre filmări.

Care a fost cea mai grea parte atunci când vine vorba despre a îmbrățișa personajul?

Victoria Răileanu: Am o secvență în acest film pentru care am cele mai mari emoții pentru că este o secvență cu o foarte mare încărcătură emoțională. Nu vreau să dau spoilere, nu vreau să spun ce se întâmplă, o să vedeți despre ce vorbesc când o să vedeți filmul, dar pentru aia mi-a fost cel mai frică. Norocul meu este că știam personajul foarte bine din piesa de teatru, filmul născându-se dintr-o piesă de teatru cu același subiect, dar nu știam trecerea pe ecran. Pentru secvența respectivă am cele mai mari emoții acum.

Cum a fost la filmări

Distribuția este excepțională. Cum au fost filmările? Ce momente amuzante ai trăit?

Victoria Răileanu: Noi nu am fost toți acolo pentru că poveștile în filmul acesta sunt cu câte doi, câte trei, maxim câte patru în taxi. Eu la filmări m-am întâlnit cu Rolando, cu care joc în film, dar și cu Alex Ion, cu care joc puțin în film. În rest, nu m-am întâlnit cu nimeni, deși mi-aș fi dorit. Am zis la un moment dat că o să mă duc la filmări să îi văd și pe ceilalți colegi, dar filmau noaptea, așa că noaptea îmi place să dorm dacă nu filmez. A fost mișto.

Dacă este să zic un fun fact, la un moment dat era camera pe Rolando, eu eram în afara ei și efectiv cred că era vreo 3 sau 4 dimineața și am început să adorm. El se uita la mine, trebuia să îi dau replica, am început să simt cum mă duc, cum plec. Îmi era frică să nu îi stric lui treaba pentru că trebuie să îți ajuți colegul actor. Am simțit cum începe să îmi cadă capul pe masa. Cam atât s-a întâmplat cel mai amuzant. Altfel, nu am avut timp de greșeli, de gafe, totul a fost foarte profi, foarte bine pus la punct, a curs foarte bine.

Citește și: Victoria Răileanu scrie un prim scenariu de film. „Nu am niciun orgoliu să-l fac doar din banii mei, vreau doar să-l văd făcut” VIDEO EXCLUSIV

“În prima noapte nu mă așteptam să fie atât de frig”

Cum ești cu filmările noaptea?

Victoria Răileanu: Eu am mai filmat noaptea, pentru Vlad, spre exemplu, nu aveam nicio problemă. Aici cred că m-am speriat, mi-am pus mindset-ul greșit pentru că știam că se va filma doar noaptea. În prima noapte nu mă așteptam să fie atât de frig, am prins vreo 5-6 grade, eram îmbrăcați subțire, trebuia să fie vară. Acesta a fost primul obstacol de care ne-am lovit, cred că aveam vreo 10 încălzitoare pe mine dimineața. Trebuie să știi foarte bine la ce oră bei cafeaua, ca să nu te ia somnul la 3 sau 4 dimineața, cum m-a luat pe mine. Este un amestec pe care trebuie să îl controlezi foarte bine ca să reușești să reziști până la 6 dimineața.

Și-a cunoscut iubitul pe o aplicație de dating

Vreau să vorbim puțin și despre alt subiect. De curând, am văzut o postare care are legătură cu o aplicație de dating. Vreau să vorbim puțin despre ea, ținând cont că tindem să ne ferim de aceste aplicații.

Victoria Răileanu: Nu vreau să intru foarte mult în subiect, sunt o persoană căreia îi place să își păstreze viața privată. Ce pot să spun este că nu am avut aplicații de genul acesta înainte să îl cunosc pe iubitul meu. Aveam o reticență față de ele. Sunt conștientă acum că am fost foarte norocoasă că am dat de el imediat. Ce pot să le spun femeilor care vor să încerce este să încerce, să se distreze, să nu creadă că primul găsit este soțul.

Până la urmă, dacă nu ne distrăm și nu luăm lucrurile cu puțin mai multă ușurință, atunci nu poți să te agăți de primul și să îi promiți luna și soarele. Poate să pornească ceva frumos și dintr-o ușurătate, să se construiască ceva clădit frumos și statornic și dacă pornește mai ușurel la început, dintr-o distracție. Vă puteți distra, puteți încerca, fiți nebune, spuneți nu dacă considerați că vreți să spuneți nu și nu vi se potrivește. Să o ia ușor, nu știi de unde sare iepurele.

Cum a început totul

Mi-a plăcut că le-ai mulțumit fetelor pentru că te-au pus să îți faci o aplicație de dating.

Victoria Răileanu: Am două prietene care m-au bătut la cap în perioada respectivă să îmi fac, că e mișto. Din reticența de care îți spuneam înainte, nu îmi doream, mi-am imaginat cu totul altceva. Nu știam că o să am așa mare noroc. Dar aceste două prietene m-au convins până mi-am făcut. Mi-am făcut, iar apoi, bineînțeles, ia să vezi: “Cu ăsta vorbesc! Lui ăsta i-am dat! Ăsta mi-a dat înapoi!”. Ca fetele.

S-a logodit, de curând

Și acum s-a ajuns la logodnă, deci aplicația de dating face minuni.

Victoria Răileanu: Da. Există șanse să facă minuni, am auzit și povești în care nu face minuni, din contră, găsești nu știu ce acolo. Cred că dacă iei lucrurile mai ușor și nu te aștepți să găsești acolo marele prinț sau ceva…trebuie să iei lucrurile ușor.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *