Anunțul făcut de Mihai Călin după 20 de ani de căsnicie. Care este secretul unei relații de lungă durată: ”Este cumva ca în pat” VIDEO EXCLUSIV

Mihai Călin și soția lui, Silvia, au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul autohton și de-a lungul timpului au știut cum să-și țină viața de familie cât mai departe de ochii curioșilor. La 20 de ani de când au devenit oficial soț și soție, Mihai Călin dezvăluie în exclusivitate pentru EGO.ro care este secretul unei căsnicii de durată și mai ales fericite.

Secretul căsniciei de 20 de ani a lui Mihai Călin

Pe 14 iunie, Mihai Călin și soția lui, Silvia, au sărbătorit 20 de ani de când au spus ”DA” în fața Ofițerului de la Starea Civilă. Nu a fost o nuntă atent planificată, ci una care a venit ca o surpriză din partea actorului, mințindu-și partenera de viață că sunt invitați la o petrecere de nuntă. A au avut o ceremonie simplă, în curtea unui prieten, între prieteni, dar asta nu i-a împiedicat să-și construiască o familie frumoasă și să trăiască frumos împreună. În spatele acestei relații nu stă doar chimie, ci și multă muncă. Cel puțin asta lasă de înțeles actorul din serialul ”Camera 609”, care sfătuiește pe toată lumea să-și privească partenerul de viață ca pe cel mai bun prieten și să uite de egoist în preajma lui.

”Secretul este să stai de vorbă. Deci soția ta să-ți fie și iubită, dar și cel mai bun prieten. Să gătești împreună, să bei un pahar de vin în fiecare zi împreună. Cred că este cumva ca în pat. Adică să te gândești și să-i faci plăcere celuilalt și să te gândești ce are celălalt nevoie. Și atunci persoana cealaltă se simte apreciată, ajutată, susținută, etc”, a povestit Mihai Călin pentru EGO.ro, completând cu umorul caracteristic că nu înseamnă că el merge întotdeauna după această rețetă. ”Asta nu înseamnă că eu fac tot timpul asta”.

Secretul casniciei de 20 de ani a lui Mihai Calin
Secretul casniciei de 20 de ani a lui Mihai Calin

”Este ușor să spui: gata, m-am săturat, adio”

S-au completat perfect din primul moment și o fac și în ziua de azi, însă nu au făcut pasul cel mare până când nu s-au asigurat că sunt suflete pereche și că vor îmbătrâni împreună. Mihai Călin și Silvia au făcut schimb de priviri într-un restaurant, fără să se cunoască, de la mese diferite, însă s-au întâlnit șase luni mai târziu la Facultatea de Teatru, unde celebrul actor era asistent la Facultatea de Actorie, iar partenera lui de viață era studentă în ultimul an la Coregrafie. Nu s-au mutat imediat împreună, ci au așteptat să treacă timp și să se cunoască mai bine. Poate și de aceea căsnicia lor a rezistat atât de bine și în perioada pandemiei când, mulți colegi de-ai lui, dar și oameni obișnuiți, au divorțat sau și-au dat seama că omul de lângă ei nu era ce trebuia.

”În pandemie a fost o perioadă grea pentru toată lumea. Serios. Și depinde ce îți dorești. Cred că este ușor să spui: gata, m-am săturat, adio. Poate pentru unii a fost benefic. Înseamnă că pentru ei nu a meritat, nu i-a costat, nu au vrut cu adevărat să continue. Așa este ușor: ștergi, vine altul, dar…”, a mai completat Mihai Călin pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Vila de pe malul Someșului a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Jennifer Lopez Ignoră Zvonurile de Divorț de Ben Affleck și Își Afișează Verigheta
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *