Viitorul prințului Harry, în mâinile regelui Charles. Decizia radicală luată de suveran față de fiul său

Ce așteaptă să vadă regele Charles al III-lea
Viitorul prințului Harry, în mâinile regelui Charles. Decizia radicală luată de suveran față de fiul său

După ce în anul 2020 prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală, relațiile cu membrii familiei au devenit tensionate. La fel sunt și în prezent, însă regele Charles al III-lea a luat o decizie în acest sens.

Viitorul prințului Harry, în mâinile regelui Charles. Ce a decis suveranul pentru fiul său

Prințul Harry a semnat recent un contract de milioane de dolari cu o editură. În curând va publica autobiografia sa. În tot acest timp regele Charles nu dorește să decidă dacă Archie și Lilibet, copiii lui Harry, vor purta titlul de Alteță Regală. El așteaptă până când va citi ceea ce fiul lui a scris în cartea sa.

„Acum, când Charles este rege, copiii lui Harry și Meghan devin automat prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex. Cu toate acestea, pe site-ul familiei nu apar cu acest statut”. „Potrivit unei surse apropiate regelui, totul depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele luni, în special de cartea lui Harry și de emisiunea lor TV”, susține un expert în eticheta regală, potrivit click.ro.

Titlurile prințului William și Kate au fost actualizare pe pagina oficială a Casei Regale

Chiar dacă titlurile lui Archie și Lilibet nu au fost actualizate pe pagina oficială a Casei Regale a Marii Britanii, pentru alți membri ai familiei situația e diferite. Spre exemplu, după moartea reginei Elisabeta a II-a, William și Kate au devenit prinț și prințesa de Wales și duci de Cornwall.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală în anul 2020

Meghan Markle, decizie importantă după moartea reginei Elisabeta a II-a

Potrivit reporterului regal Neil Sean, “Meghan Markle dorește să aibă o întâlnire individuală cu regele Charles al III-lea. Totul înainte ca ea și Harry să părăsească Marea Britanie. Potrivit lui, actrița vrea să „limpezească apele”.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu Regele Charles al III-lea. Așa este – Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect”, a declarat reporterul regal pentru ok.co.uk.

Meghan Markle a scris o scrisoare pentru regele Charles al III-lea în care îi solicită această conversație. Specialistul declară că nu se știe dacă va fi suficientă această scrisoare pentru ca cei doi să se împace cu familia regală.

În curând, prințul Harry și Meghan Markle vor pleca înapoi în Statele Unite. Acolo sunt așteptați de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *