Violeta Bănică are un program încărcat la 16 ani. Ce face fiica Andreei Marin atunci când nu apare la TV: “Nu mă deranjează!” VIDEO EXCLUSIV

Ce activități are

Fiica pe care Andreea Marin o are din mariajul cu Ștefan Bănică s-a transformat într-o adevărată domnișoară, preocupată de tot ce se întâmplă în jurul său. Violeta Bănică (în vârstă de 16 ani) nu doar că este atentă la școală, ci se dedică și altor activități importante precum voluntariatul. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre programul său.

Violeta Bănică, detalii despre programul său

Andreea Marin dezvăluia, de curând, că fiica ei are un program aglomerat și încearcă să se asigure că aceasta doarme cât trebuie. Violeta Bănică, prezentă la gala iSucces, unde a fost premiată, ne-a dezvăluit că a recurs la câteva schimbări, însă adoră tot ce face, astfel că nu este deranjată de faptul că trebuie să se trezească dimineața sau să meargă la meditații până seara:

“Momentan, da! (n.r. vrea să plece din țară) Eu dorm cât mi se pare normal! Este foarte important să îți iei cele 8 ore de somn. Lucrez la acest lucru! Am început cu 3, sunt la 6, o să ajung la 8 la un moment dat, sper! Este un program plin, dar plin de fericire!

Nu mă deranjează că trebuie să mă trezesc la 7 jumătate în fiecare sâmbătă ca să merg la voluntariat și nici că stau până la 11 sau 12 noaptea la meditații! Îmi face plăcere să fac teme, să lucrez pentru proiecte sau voluntariat. Nu mă deranjează, nu este obositor!”

Ce spune despre voluntariat

De asemenea, colegii de la voluntariat nu o tratează diferit, chiar dacă se află în atenția publicului, mai ales pentru că aceștia o cunosc de la școală. Totuși, Violeta Bănică a punctat că a reușit să aducă mai multe sponsorizări datorită faptului că vine dintr-o familie care are mult succes, totul spre binele elevilor:

“Oamenii cu care am lucrat, mai ales în proiectul cel mai recent, FDRMUN, care a fost la Palatul Parlamentului în februarie, mă cunoșteau. Eram colegi de școală, diferența aceasta nu s-a făcut niciodată, dar a fost de ajutor, într-adevăr. (n.r. numele său)

Nu am folosit niciun fel de pilă, cum s-ar spune, dar pentru că sunt cunoscută am putut să fac deal-uri mai bune, să aduc mai multe sponsorizări. Lucrul acesta a ajutat foarte mult pentru că, până la urmă, evenimentul a fost pentru elevi și a avut un impact mai mare.”

Citește și: Sfatul prețios pe care Violeta Bănică l-a primit de la părinții săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.: „Nu înțelesesem ce înseamnă până recent!” VIDEO EXCLUSIV

Nu simte presiunea numelui său

Întrebată dacă a simțit vreodată presiunea oamenilor asupra ei, ținând cont că părinții sunt foarte cunoscuți, Violeta Bănică a mărturisit ce a învățat-o Andreea Marin atunci când vine vorba despre standarde:

“Mama mea tot timpul m-a învățat că standardele ți le impui singur. Eu mă uit cum eram înainte, cum sunt astăzi și cum vreau să fiu în viitor! Acesta este singurul standard cu care mă compar. Mă gândesc, normal, la cum mă văd oamenii, dar nu într-un mod atât de profund încât să îmi afecteze modul de a fi. Nu am simțit genul acesta de presiune!”

Citește și: Ce talent inedit are fiica Andreei Marin: „Întâmplarea fericită este că i-a plăcut”. Vedeta a dat-o de gol, ce obișnuiește să facă Violeta în fiecare zi VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *