Violeta Bănică, pentru prima oară în faţa unui public. Fiica Andreei Marin este de o frumusețe răpitoare: “Recunosc că am emoţii”

Momente emoționante cu Violeta Bănică și tatăl ei, pe scenă.

Violeta Bănică, apariție răvășitoare pe scenă, alături de tatăl ei. Fiica lui Ștefan Bănică Jr. a adus bucurii și zâmbete pe chipurile celor prezenți în sală, în timpul unui concert susținut de tatăl ei. Cei doi au interpretat împreună o piesă, iar momentul a fost intens aplaudat de public.

Violeta Bănică, pentru prima oară în faţa unui public

În această perioadă a anului, Ștefan Bănică Jr. susține tradiționalul concert de Crăciun în diferite locații din țară. Ca în fiecare an, artistul a pregătit și o surpriză publicului. De data aceasta, celebrul cântăreț și-a invitat proprii copii să îl însoțească pe scenă.

Citește și: Anunțul făcut de Ștefan Bănică Jr. după ce Lavinia Pîrva a plecat din România: “Niciodată”! Fanii au reacționat imediat

Atât fiica sa, Violeta, cât și băiatul lui, Radu Ștefan au fost prezenți, alături de tatăl lor, pe scenă, în cadrul unui eveniment susținut la Sala Palatului din București. Momentele au fost încărcate de emoție, fanii remarcând talentul celor doi tineri și faptul că au moștenit pasiunea pentru artă a tatălui lor.

Alături de Violeta, Ștefan Bănică Jr. a interpretat o piesă pe carei cei doi au compus-o împreună. La doar 15 ani, tânăra este un pianist desăvârșit, pasiune pe care o are în comun cu mama sa, Andreea Marin.

”V-am obişnuit cu surprizele, iar anul acesta v-am pregătit un moment alături de fiica mea! Trebuie să mărturisesc că în luna decembrie copiii mei nu prea au parte de mine, lipsesc mult, dar… Niciodată nu am lipsit în Ajunul Crăciunului de lângă ei. Am fost mereu alături de ei în această zi şi aşa va fi şi de acum înainte!

Violeta a compus linia melodică, eu versurile. Ea este pentru prima oară în faţa unui public, recunosc că am emoţii, dar amândoi ştim ce avem de făcut! Eşti superbă, baftă, tati!”, a spus Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de fiul său celebrul cântec ”Cum am ajuns să te iubesc”. Momente emoționante la Sala Palatului

După momentul emoționant alături de fiica sa, Ștefan Bănică Jr. l-a invitat pe scenă pe fiul lui cel mare. Cei doi au interpretat împreună o melodie pe care o cânta regretatul Ștefan Bănică: ”Cum am ajuns să te iubesc”.

”Tata e lângă mine. E lângă mine de fiecare dată când cânt sau sunt pe scena teatrului, asta simt! Sper că e şi acum, când sărbătorim 20 de ani de concerte de Crăciun şi cred că e mândru că numele lui a fost dus mai departe cu respect şi mai ales cu dragoste! Am bucuria să cânt încă o dată melodia „Cum am ajuns să te iubesc”!, a spus artistul.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., ipostază rară și neașteptată cu fiul său, Radu. Imaginea care a topit inimile fanilor: „E foarte mișto, vă spun eu!”

Momentele speciale alături de copiii săi pe scenă l-au compleșit pe cântăreț. La finalul cântecului alături de fiul său, Bănică Jr. i-a făcut o mărturisire acestuia.

”E a patra ta participare aici! Vreau să îţi spun aşa: până acum ai fost copilul meu, băieţelul meu. Apoi, ai fost studentul Radu Ştefan Bănică, iar acum nu te-am invitat din legături de rudenie, ci te-am invitat ca actorul Radu Ştefan Bănică”.

Ștefan Bănică Jr. sărbătorește în acest an 20 de ani de concerte dedicate Crăciunului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce adaugă gospodarii de la țară în pământul răsadurilor de castraveți. Așa obțin recolte bogate...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Locul din România care se află pe un munte de aur! Legenda, izvorâtă din vremea...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *