Viorica Vodă, noi dezvăluiri în lacrimi despre hărţuirile pe care a trebuit să le îndure: ”Mi-a smuls sutienul de pe mine”

Viorica Vodă, agresată fizic de un regizor! "Am început să plâng cu sughițuri"
Viorica Vodă, noi dezvăluiri în lacrimi despre hărţuirile pe care a trebuit să le îndure: ”Mi-a smuls sutienul de pe mine”

Viorica Vodă a făcut noi dezvăluiri despre hărțuirea sexuală pe care a trebuit să o îndure. Cu lacrimi în ochi, actrița și-a făcut curaj să povestească cum un regizor i-ar fi smuls sutienul în timpul filmărilor unui spectacol.

Viorica Vodă a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când, la Premiile Gopo, a vorbit despre hărțuirea sexuală la care ar fi fost supusă de-a lungul timpului.

În trecut, un regizor i-ar fi dat numărul său de telefon scris pe scenariu, pe motiv să îl sune pentru a-i comunica ce melodie va cânta în timpul spectacolului pe care urmau să îl filmeze. Pentru că nu a făcut acest lucru, Viorica Vodă ar fi fost jignită, iar ulterior i-ar fi fost smuls sutienul, deși ea nu voia să renunțe la el.

Mi s-a întâmplat cu un regizor. Mi-a dat un număr de telefon pe scenariu. Mi-a zis să-l sun după ora 17 să-i zic ce melodie cânt. Nu l-am sunat. Filmarea a fost grea, jucam pe tren și la un moment regizorul respectiv mi-a cerut să renunț la sutien. Nu am vrut, am reacționat. A început să urle, m-a jignit față de toată echipa. M-a ridicat și mi-a smuls sutienul de pe mine. Mi-a spus să am o scenă erotică cu colega mea. Eu m-am blocat, am început să plâng cu sughițuri, tremuram. Pentru că nu l-am sunat în privat, el a făcut asta. Fiul lui este jurnalist”, a declarat Viorica Vodă în emisiunea “La Măruță”.

Viorica Vodă, scenariu pe tema hărțuirii sexuale

Ar fi încercat să scrie un scenariu de spectacol pe tema hărțuirii sexuale, confesiuni ale sale, în anul 2014, însă ar fi fost intimidată de oamenii care aveau putere de decizie.

“Era o problematică care mă apăsa de foarte mult timp. Nu am putut să mă exprim pentru că sistemul de stat are niște reguli nescrise care îl pot costa pe un actor minima siguranță pe care o are în România.

Sunt copleșită. În 2014 am găsit un concept. Trebuia să construim un spectacol în 48 de ore. Încărcătura mea emoțională era atât de mare și am scris acest spectacol pe ideea de confesiuni. Fiind public avizat, foarte mulți s-au identificat cu aceste probleme. Curajul meu a fost tăiat de reacțiile care au venit din partea bărbaților și femeilor care aveau putere de decizie”, a spus Viorica Vodă.

Actrița Viorica Vodă a dezvăluit la Gala Premiilor Gopo că a făcut psihoterapie mulți ani din cauza hărțuirii sexuale din sistem, menționând că au fost costuri foarte mari pentru aceste ședințe. “Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulţi directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *