Virgil Ianţu a dezvăluit, în sfârşit, de ce nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale: „Avem nevoie de timp. Cererea a fost făcută” EXCLUSIV

Ce mari bucurii îi face fiica sa, o superbă adolescentă, în vârstă de 16 ani.
Virgil Ianţu a dezvăluit, în sfârşit, de ce nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale: Avem nevoie de timp. Cererea a fost făcută EXCLUSIV

Virgil Ianțu este foarte discret în ceea ce privește viața personală. De-a lungul timpului, el a oferit destul de puține informații despre două dintre cele mai importante femei din viața lui: fiica și partenera lui de viață. Deși formează o familie frumoasă, prezentatorul TV și cea cu care are o relație de mai bine de 15 ani nu și-au oficializat încă povestea de dragoste.

Virgil Ianțu ne povestește, în interviul pentru Ego.ro, despre dragoste și superba lui fiică, dar și despre marea sa pasiune, televiziunea.

Alături de fiică și de iubita lui, Virgil Ianțu petrece cele mai frumoase vacanțe
Alături de fiică și de iubita lui, Virgil Ianțu petrece cele mai frumoase vacanțe

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta”

Are o carieră frumoasă, o fată cu care are o relație mai mult decât minunată și o femeie alături de care se simte împlinit pe toate planurile. Prin urmare, nu simte lipsa unui act prin care să o considere pe Roxana Alexandru partenera lui de viață.

În momentul de față, pentru ei nu mai este important actul de căsătorie. Însă le place să se amuze pe seama acestui subiect. De fiecare dată când sunt întrebați când au de gând să facă acest pas, Virgil și Roxana răspund că încă se află la faza de cunoaștere.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Virgil Ianțu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Virgil Ianțu alături de iubita lui, Roxana
Virgil Ianțu alături de iubita lui, Roxana

Prezentatorul emisiunii „Câștigă România!”  (TVR) este mai mult decât mulțumit de viața pe care o are în momentul de față și de momentele pe care le petrece alături de fetele lui, astfel încât se declară un norocos din acest punct de vedere.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită”, ne-a mai declarat Virgil Ianțu.

Este pregătit pentru potențialii iubiți ai fiicei sale

Bucuria lui este cu atât mai mare atunci când vede că fiica lui, Jasmina, în vârstă de 16 ani, are în continuare dorința de a petrece timp cu el și cu mama ei și că nu a ajuns la acea perioadă în care evită să mai meargă cu părinții în vacanțe.

„Da, suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum”, ne-a mai povestit vedeta TV.

Alături de fiica lui, Jasmine
Alături de fiica lui, Jasmine

El a completat că atât de specială este relația dintre el și fiica lui, încât nu se sperie deloc la gândul că în curând băieții vor începe să-i facă curte și că va trebui să-l cunoască pe cel care i-o va „răpi”.

„Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia”, a mai spus Ianțu.

Totuși, nu este atât de pregătit ca în viitorul apropiat să facă și vacanțele alături de Jasmina și viitorul iubit.

„Încă nu s-a pus problema. Dar promit că banii primiți pe acest interviu, îi voi folosi în acest scop. Îți trimit mâine și factura”, a mai declarat râzând prezentatorul TV.

Virgil Ianțu; „Vacanțele noastre în trei sunt preferatele mele”

Se pare că pentru Virgil Ianțu vacanțele cu Roxana și cu Jasmina sunt „sfinte”. Și nu pare dispus să lase pe nimeni să intervină în relația lor. Cel puțin nu în momentul de față.

„Noi călătorim de când ne știm. Ne place acest lucru, dar poate că rețelele mele de socializare, fiind vizibile public, pare că abia acum ne-am făcut pașaport. Din fericire, nu pot da un exemplu și nici nu îmi pot aminti de vreo vacanță mai puțin reușită. Plecăm în vacanțe și cu prietenii, destul de des și ne simțim excelent. Dar vacanțele noastre în trei sunt preferatele mele”, a mărturisit Virgil Ianțu pentru EGO.ro.

Familia Ianțu
Familia Ianțu

Virgil Ianțu revine în grila TVR 2 cu o nouă ediție a concursului „Câștigă România!”

Când nu se află în vacanțe sau în compania fetelor lui, Virgil Ianțu este prezent pe micul ecran. În curând, va reveni în grila de primăvară a TVR2 cu emisiunea „Câștigă România!”.

„Este un format de care românii au nevoie, un concurs în care afli atâtea lucruri despre oamenii mari din țara ta. Cei care au clădit România și care ar trebui să ne fie modele, atât nouă, cât și celor care vin după noi. Nu îmi place să folosesc vorbe mari, dar noul sezon este spectaculos.

Observ concurenți tot mai buni și foarte mulți tineri. ”Câștigă România!” este deja un format de referință pentru piața televiziunii și nu numai. Celor care își doresc să participe le dau un sfat: să-și ia inima în dinți și să își spună că nu au nimic de pierdut! Aici atmosfera este cu totul specială”, spune Virgil Ianțu despre concursul de cultură general, difuzat de TVR2.

Vedeta revine la TVR 2
Vedeta revine la TVR 2

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *