Viviana Sposub: „Sunt o persoană extrem de chibzuită când vine vorba despre bani. Încerc să reutilizez hainele” EXCLUSIV

De ce lumea o aseamănă cu rivala Andreea Bălan. Vedetele dețin articole vestimentare identice, precum pălării negre, cu boruri largi, sacouri și rochii roșii, dar și pantaloni scurți din blugi
Viviana Sposub: „Sunt o persoană extrem de chibzuită când vine vorba despre bani. Încerc să reutilizez hainele” EXCLUSIV

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, și Andreea Bălan, fosta soție a actorului, au în comun pasiunea pentru haine. În același timp, pe cele două rivale le caracterizează și chibzuința la bani, când vine vorba despre investițiile în haine. Surpriză, însă! Ele dețin articole vestimentare identice, precum pălării negre, cu boruri largi, sacouri și rochii roșii, dar și pantaloni scurți din blugi. Viviana a fost concurentă la „Bravo, ai stil!”, iar acum prezintă matinalul de la Kanal D. Ea ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, despre importanța frumuseții fizice, cu care a fost înzestrată din belșug, de Mama Natură, dar și despre modă și stil.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, e îndrăgostit de Viviana Sposub
George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, e îndrăgostit de Viviana Sposub

„Sunt o persoană extrem de chibzuită și echilibrată, când vine vorba despre bani. Încerc să reutilizez hainele”

Viviana Sposub s-a „înrolat” la concursul „Bravo, ai stil!” tocmai datorită pasiunii pentru modă. Întrebată de reporterii ego.ro dacă acasă deține colecții impresionante de haine, ea ne-a declarat, cu modestie:

„Mă număr printre fetele pasionate de fashion, care oricât de plin ar fi dulapul, o ședință de shopping este mereu o bucurie. Cu toate astea, sunt o persoană extrem de chibzuită și echilibrată, când vine vorba despre bani. Astfel că, în acest moment, hainele reprezintă o parte destul de mică din investițiile mele. Încerc să reutilizez hainele. Și să realizez styling-uri corecte, styling-uri care mie îmi plac, folosind haine care se găsesc în orice mall”.

Adesea, Viviana Sposub și Andreea Bălan preferă pantalonii scurți din blugi
Adesea, Viviana Sposub și Andreea Bălan preferă pantalonii scurți din blugi

Viviana Sposub susține că nu trișează, pe Internet: „Oamenii pot compara oricând imaginile!”

Viviana Sposub ne-a mai declarat că nu trișează, pe Internet și că toate fotografiile ei sunt reale, fără exces de filtre. Astfel ar fi insinuat, mai în glumă, mai în serios, juratul Maurice, de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D):

„Cei care au urmărit momentul integral și-au putut da seama cu ușurință că Maurice m-a supus unui test. El a glumit în acest fel pentru a vedea cum reacționez. Același lucru l-am susținut si atunci, același lucru îl susțin și acum. Apar aproape zilnic la TV, iar oamenii pot compara oricând imaginile din online cu cele de la televizor. Și pot trage concluzia că tot ce se vede pe rețelele mele sociale se vede și în emisiuni și reflectă realitatea”.

Viviana Sposub și Andreea Bălan au în comun și sacourile în culorile focului
Viviana Sposub și Andreea Bălan au în comun și sacourile în culorile focului

Viviana Sposub crede că nu doar frumusețea a ajutat-o să devină vedetă tv: „A fi un om frumos nu ține doar de aspectul fizic”

Viviana este, de departe, una dintre cele mai senzuale vedete tv. Însă, ea consideră că nu calitățile fizice primează, că totul este cu mult mai complex:

„Cred că suntem cu toții de acord că a fi un om frumos nu ține doar de aspectul fizic. De aceea, am mizat întotdeauna pe dezvoltare, pe cunoaștere. Și doar așa am reușit să creez legături interumane frumoase. Și să construiesc un parcurs profesional de care sunt tare mândră”, ni s-a mai confesat Viviana.

Pălăriile sunt un accesoriu comun pentru Andreea Bălan și Viviana Sposub
Pălăriile sunt un accesoriu comun pentru Andreea Bălan și Viviana Sposub

Și Andreea Bălan e chibzuită la bani: „Mă doare stomacul să cumpăr ceva scump!”

Dar și Andreea Bălan, fosta soție a actorului George Burcea, actualul iubit al Vivianei, a recunoscut, pe vlog-ul ei, că este chibzuită la bani:

„Am avut și extravaganțe. Ca o babă, păstrez tot ce e vechi, dar stilista mea m-a pus să mai dau din lucruri, mai ales din încălțăminte. Când am cumpărat o pereche foarte scumpă, m-a durut stomacul. Mi s-a făcut rău și am întrebat-o pe stilistă: „Ești sigură?”. „Da!, dă cu cardul acolo”, mi-a zis ea”. Pe scenă cânt doar în ghetuțe de maximum 100 de euro, cu toc gros, ca să am stabilitate. Oricum, nu merită să investesc mai mult. Căci se strică repede, le arunc după 2-3 luni de show-uri. Mai nou, odată cu trecerea timpului, în viața de zi cu zi, mă îmbrac și mă încalț în ceva mai comod. Am câteva perechi de adidași”.

Și Andreea Bălan, și Viviana Sposub adoră rochiile de seară roșii ca focul
Și Andreea Bălan, și Viviana Sposub adoră rochiile de seară roșii ca focul

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *