Vlad Neamțu, tânărul cunoscut pe TikTok prin prisma vocii ca a lui Mickey Mouse: „Am avut parte de multă ură în viața mea din cauza vocii mele” EXCLUSIV

Vlad Neamțu încă nu a primit oferte de a dubla personaje din desenele animate: „Mi-ar plăcea”
Vlad Neamțu, tânărul cunoscut pe TikTok prin prisma vocii ca a lui Mickey Mouse: „Am avut parte de multă ură în viața mea din cauza vocii mele” EXCLUSIV

Vlad Neamțu a câștigat simpatia internauților pentru faptul că are o voce care seamănă leit cu vocea iubitului personaj Mickey Mouse. Tânărul are planuri mari, dorindu-și să intre în televiziune și să își deschidă un restaurant. Deși pare greu de crezut, el ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că încă nu a primit oferte pentru a dubla personaje din desenele animate. Cu toate acestea, i-ar plăcea să facă parte din respectivele proiecte, așa că este deschis atunci când vine vorba despre colaborări.

Vlad Neamțu: „Cu timpul, aș vrea să îmi deschid o afacere, un restaurant, sunt pasionat de bucătărie”

Vlad Neamțu îi bucură pe cei de toate vârstele din mediul online cu vocea sa. Tânărul a făcut parte din proiectul Buzz House, care a strâns 6 TikTokeri. Aceștia au stat timp de 2 săptămâni în aceeași casă. Cu toate că tânărul are parte de atenție și mulți fani care îl apreciază, el ne-a dezvăluit că nu totul a fost chiar așa de ușor, înainte de a deveni activ în social media. El s-a luptat cu ura pe când se afla la o vârstă fragedă.

Ego.ro: Bună, Vlad! Ți s-a propus să dublezi personaje din desenele animate?

Vlad Neamțu: Să știi că mi se pune foarte des această întrebare. Mi-ar plăcea să fac asta, în schimb nimeni nu mi-a propus așa ceva, deocamdată. Spre surprinderea tuturor, nu, nu am primit propuneri. Dar aștept să mă sunați.

Crezi că vocea ta este secretul succesului de pe TikTok?

Vlad Neamțu: Cu siguranță vocea mea a jucat un mare rol în creșterea pe social media. Totuși, țin să cred că și munca pe care am depus-o a fost importantă. La început postam câte 5 videoclipuri pe zi, ceea ce nu este ușor. Au fost, cu siguranță, mai mult factori, printre care și norocul și energia pe care o transmit oamenilor. Totuși, vocea a fost foarte importantă.

Care crezi că sunt secretele din spatele unui TikToker de succes? Ce ar trebui să facă tinerii?

Vlad Neamțu: Dacă simt să facă acest lucru, este nevoie să muncească. Dacă îți dorești cu adevărat un lucru, trebuie să muncești pentru el. Te trezești dimineața și te gândești: „Ce aș putea să creez astăzi?”. Inovația este importantă. În social media, trebuie să ai ceva al tău ca să ieși în evidență.

„De multe ori mă strigă lumea Mickey Mouse pe stradă”

Nu ți se întâmplă să te strige lumea Mickey Mouse pe stradă?

Vlad Neamțu: Ba da, de multe ori mă strigă lumea Mickey Mouse pe stradă pentru că am crescut cu această imagine pe social media. Nu mă deranjează, chiar mi se pare simpatic. Cât timp mă recunoaște lumea, eu sunt mulțumit.

Care este următorul pas? Aceasta este o carieră pe care îți dorești să o urmezi sau îți propui ca social media să rămână un hobby?

Vlad Neamțu: Mi-ar plăcea să continui cu asta, deocamdată, poate să încep și un proiect în televiziune. Cu timpul, aș vrea să îmi deschid o afacere, un restaurant, sunt pasionat de bucătărie. Gătesc foarte mult acasă și sunt atras de partea de antreprenoriat. Am fost la un liceu economic unde am învățat bazele contabilității. Mi-ar plăcea să gestionez o firmă.

Ce te atrage din televiziune?

Vlad Neamțu: Mi se pare că sunt o persoană destul de amuzantă, așa că m-aș vedea într-un reality-show. Asia Express, de exemplu. Mi-ar plăcea să merg acolo.

Consideri că influencerii de pe TikTok și Instagram reprezintă viitorul vedetelor de la noi?

Vlad Neamțu: Este foarte important ca persoanele care fac parte din televiziune să fie active și în mediul online. Asta le oferă numeroase beneficii. În același timp, este important ca persoanele din mediul online să fie prezente și în televiziune pentru a exista un mix. Doar așa, țin să cred, că o să aibă succes.

Vlad Neamțu
Vlad Neamțu

„Când am început să fiu activ în mediul online, a fost ușor să gestionez ura pentru că am trecut prin asta înainte”

Ți s-a întâmplat, de-a lungul timpului, poate din cauza vocii, să te confrunți cu persoane răutăcioase?

Vlad Neamțu: Am avut parte de multă ură în viața mea din cauza vocii mele. Înainte să fiu prezent în mediul online, aveam 14 ani și m-am dus în Timișoara, m-am mutat singur la liceu. Stăteam la internat. Băieții de acolo mereu se luau de vocea mea, mă salutau doar ca să le răspund înapoi și să râdă de mine. A fost o perioadă mai grea din punct de vedere social. Când am început să fiu activ în mediul online, a fost ușor să gestionez ura pentru că am trecut prin asta înainte.

Ce sfat ai pentru tinerii care trec prin așa ceva?

Vlad Neamțu: Cel mai important este să faceți ce vă place vouă. Dacă simțiți să postați pe TikTok, atunci postați pe TikTok. Dacă vreți să vă îmbracați în roz, atunci vă puteți îmbrăca în roz. Contează să fii fericit cu tine. Nu contează ce spun cei din jur. Trebuie să te apreciezi și să te iubești. Atunci o să atragi energia aceasta și din partea celorlalți.

Ar trebui să căutăm ajutorul unui adult în astfel de situații? Din păcate, mulți adolescenți sunt rușinați și nu caută ajutor.

Vlad Neamțu: Nu sunt obișnuiți și este nevoie să ai o persoană care să te susțină, indiferent de situația prin care treci. Trebuie să ai mare grijă, totuși, cum o alegi.

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.