Vladimir Putin, o nouă apariție controversată. Abia a putut să vorbească în timpul unei întâlniri oficiale

Vladimir Putin nu a putut vorbi prea bine și în permanență și-a sprijinit mâna dreaptă
Vladimir Putin, o nouă apariție controversată. Abia a putut să vorbească în timpul unei întâlniri oficiale

Vladimir Putin a participat miercuri la o întâlnire cu Sergey Chemozov, iar imaginile arată o apariție controversată. Liderul de la Kremlin nu s-a descurcat foarte bine să vorbească.

Vladimir Putin și-a reglat vocea de câteva ori, iar în permanență și-a sprijinit mâna dreaptă de masă. Potrivit thesun.co.uk, acestea ar fi efectele chimioterapiei pe care ar fi început-o, după operația suferită zilele trecute, pentru a se trata de cancer.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a părut că se chinuie să vorbească de fiecare dată când trebuia să răspundă în dialogul cu Sergey Chemozov. Aceasta ar fi încă o apariție care demonstrează că ar avea probleme de sănătate.

Vladimir Putin, intervenție chirurgicală

Potrivit aceleiași surse, Vladimir Putin ar fi fost operat marți pentru a-i fi scos lichid din abdomen. Surse din presa rusă, spun că în timpul unei întâlniri video care ar fi trebuit să fie în direct, marți, ar fi fost difuzate imagini înregistrate cu el.

„Vladimir Putin nu vorbea în direct”, spun jurnaliștii.

Totodată, zilele trecute s-a spus că Vladimir Putin ar fi fost operat de urgență de cancer și ar fi pregătit mai multe materiale video dinainte pentru a nu se afla de intervenția chirurgicală și pentru a nu-i fi simțită lipsa. De asemenea, ar urma să fie înlocuit în această perioadă de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. În vârstă de 70 de ani, acesta ar urma să preia controlul armatei după cum dezvăluiau sursele la începutul lunii, el fiind un apropiat al liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin, tratat cu sânge de căprioară

Liderul de la Kremlin s-ar fi luptat cu o afecțiune a sângelui, fapt devenit plauzibil, după ce s-a aflat că în preajma lui se află în permanență neurochirurgi și hematologi. Modificările fizice suferite de Vladimir Putin ar fi din cauza faptului că a fost tratat cu sânge de căprioară. Steroizii administrați au făcut ca el să ia în greutate. Pe de altă parte, aceste semne demonstrează și faptul că este bolnav.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
5.9 63 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *