Vlăduța Lupău este însărcinată: „Minunea mea, azi, de Buna Vestire. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă”

Vlăduța Lupău a făcut marele anunț chiar de Buna Vestire. Artista și soțul ei sunt în al nouălea cer.
Vlăduța Lupău este însărcinată: „Minunea mea, azi, de Buna Vestire. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă”

Bucurie imensă pentru cântăreaţa de muzică populară Vlăduța Lupău. Artista a dat vestea cea mare chiar de Buna Vestire. A aşteptat cu nerăbdare această mare sărbătoare pentru a anunța minunea din viaţa ei: Vlăduța Lupău este însărcinată!

Vlăduța Lupău este însărcinată, mesaj emoţionant pe reţelele de socializare

Vlăduța Lupău a mărturisit că va fi mămică pentru prima oară. Artista nu îşi mai încape în piele de fericire. Ea a făcut marele anunţ printr-un mesaj foarte emoţionant pe reţelele de socializare, unde a publicat și prima imagine cu burtica.

„Minunea mea
…Azi, de BUNA VESTIRE,
…Primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe „figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi „mămică”… (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?!… stai să vezi ce mămică… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne „batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi…

Nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami!”, a fost mesajul emoţionant transmis de Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduţa Lupău este însărcinată
Vlăduța Lupău va fi pentru prima oară mămică

La ce a poftit Vlăduţa Lupău în timpul sarcinii

Vlăduţa a mărturisit, în cadrul emisiunii „La Măruţă” că a avut pofte în timpul sarcinii, iar cel mai mult i-a plăcut supa cu găluşte. A dezvăluit că este însărcinată în 5 luni, dar nu a dorit să dea detalii despre numele şi sexul bebeluşului.

„În sfârșit, trebuie să recunosc acum. Greta (n.r. – producătorul emisiunii La Măruţă) a fost printre primii 3-5 oameni care a aflat, chiar înaintea mamei mele. Sunt cam la jumătate, în 5 luni. Am ales această zi ca să le spun tuturor de această mare binecuvântare deoarece e Buna Vestire.

Nu o să spun momentan sexul, dar Andra știe deja. Când voi dezvălui sexul, voi spune și numele ales.
Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc. Nu mă mai încap hainele. Mi-a plăcut mai mult, la început, supa de găluște”, a mărturisit Vlăduța Lupău pentru PRO TV.

Vlăduţa Lupău, nuntă atipică cu Adi Rus

Vlăduţa Lupău s-a căsătorit în luna noiembrie 2019 cu fotbalistul Adi Rus. Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară cu ani buni în urmă, la un concert. Adi Rus nu a avut însă curaj să o abordeze pe artistă atunci, ci abia după doi ani de la acea întâlnire.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Dragostea lor este una puternică, iar Adi Rus este un bărbat romantic, care o răsfaţă mereu pe artistă. Şi-a făcut chiar şi un tatuaj cu chipul Vlăduţei pe braţ.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus despre soția lui.

Soţul Vlăduţei Lupău este din Cluj şi provine dintr-o familie înstărită. El este fiul lui Toma Rus, fostul chestor de poliție și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

Vlăduţa Lupău şi Adi Rus au făcut o nuntă restrânsă în 2019. Ceremonia s-a desfăşurat într-o pădure, iar decorul a fost unul desprins parcă din basme, cu foarte multe ornamente albe.

Artista nu a purtat o rochie de mireasă tradiţională, ci a ales să poarte o salopetă albă, cu aplicaţii din perle şi pene. Nașii celor doi au fost cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul său, saxofonistul Remus Novac.

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Ea cântă de la vârsta de patru ani şi a luptat enorm să îşi îndeplinească visul, acela de a avea succes în muzică. Vlăduţa Lupău este şi medic veterinar. Ea a dorit să urmeze această meserie pentru a păstra tradiţia familiei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
8.6 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *