Vlăduța Lupău, impresionată de gestul soțului ei. Adi Rus și-a tatuat pe braț chipul ei, primele imagini au ajuns pe net

Artista a rămas fără cuvinte la gestul fostului fotbalist!

Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o carieră impresionantă în muzică, dar și cu o familie extrem de frumoasă. Vedeta este căsătorită cu Adrian Rus de cinci ani de zile și împreună au un băiețel, care a primit numele de Iair. În curând, însă, familia solistei se va mări cu încă un membru, ea anunțând că este însărcinată în luna martie a acestui an.

Vlăduța Lupău a fost profund impresionată de gestul pe care l-a făcut soțul ei, Adi Rus

Vlăduța Lupău și Adi Rus așteaptă cu nerăbdarea momentul în care vor deveni părinți din nou. Până atunci, însă, cei doi se concentrează pe creșterea lui Iair, care are doi ani de zile.

De asemenea, cântăreața și fostul fotbalist își fac timp și pentru ei. Cei doi petrec timp de calitate împreună și nu ezită să-și declare iubirea. Chiar de curând, artista a rămas impresionată de gestul pe care Adi Rus l-a făcut pentru ea.

Adi Rus, tatuaj cu chipul soției sale

Fostul fotbalist este topit după mama fiului său. Drept dovadă, el și-a tatuat, zilele trecute, chipul acesteia pe braț, iar lângă desen a scris și câteva cuvinte emoționante.

Vedeta a publicat pe Instagram câteva imagini cu tatuajul pe care și l-a făcut soțul ei. Gestul lui Adi Rus a impresionat-o profund pe cântăreața de muzică de petrecere.

”Când mă gândesc că aia-s eu😂”, a scris Vlăduța Lupău la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Citește și Modul inedit prin care Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. De ce a ținut sarcina secretă!

Artista va deveni mamă pentru a doua oară

În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat în timpul unui concert că este însărcinată cu al doilea copil. Cântăreața a dat vestea pe scena de la Sala Palatului, după care a transmis un mesaj și pe Instagram. Ea s-a declarat extrem de fericită, fiindcă Iair va avea în curând un partener sau o parteneră de joacă.

”O ființă mică… o să mă strige mămică. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.

Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer ”Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris vedeta în mediul online.

Citește și Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. Nu are legătură cu muzica, puțini știu asta despre celebra artistă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *