Vrea să petrecem separat sărbătorile. Spune că așa vom împăca ambele familii. Eu îmi doresc ca noi doi să fim împreună

Deși credeam că ar fi un moment bun să ne cunoaștem familiile, el spune că cel mai bine e să ne petrecem fiecare separat și să ne revedem după.
Vrea să petrecem separat sărbătorile. Spune că așa vom împăca ambele familii. Eu îmi doresc ca noi doi să fim împreună

Sunt într-o relație cu iubitul meu de aproape un an. Ne iubim foarte mult și totul este minunat, așa cum este orice relație la început. Abia așteptăm să ne vedem, avem încă emoții de câte ori ne întâlnim. Recent am început să discutăm și despre ce vom face de sărbători, iar el mi-a spus foarte clar că vrea să petrecem separat sărbătorile.

Inițial am crezut că glumește

Prima dată m-am amuzat când l-am auzit, pentru că, sincer, mi se părea o glumă. Eu știu că relația este încă la început, dar chiar consider că ar fi un moment foarte bun să ne cunoaștem familiile. Iubitul meu însă nici nu vrea să audă.

El mi-a spus că părinții lui nu acceptă de ideea ca el să nu fie cu ei de sărbători. Pe de altă parte, și părinții mei vor să-l cunoască și în plus, noi avem o adevărată tradiție de sărbători, să fim toți acasă. Explicația lui a fost că astfel vom împăca ambele familii.

Vrea să petrecem separat sărbătorile

Acum, eu mă întreb dacă e normal să ne petrecem separat sărbătorile. El consideră că nu e nicio tragedie dacă vom fi separați în acea perioadă din an. Dar eu consider că tocmai acestea sunt momentele în care trebuie să-i ai alături pe cei dragi. Nu înțeleg de ce insistă atât de mult să petrecem separat. Când i-am spus că sunt eu dispusă să cedez și să vin la familia lui, s-a opus categoric. Atât de categoric, încât nu-mi vine să cred că tot ce-și dorește este să ne împăcăm familiile.

Acum am un sentiment ciudat, că îmi ascunde ceva. Ori poate nu-și dorește încă să mă prezinte familiei. Totuși, în ianuarie vom avea un an de când ne întâlnim. Nu știu dacă greșesc, dar eu cred că a trecut suficient timp pentru a ne prezenta familiile.

Am acceptat să fim separați de sărbători

Am renunțat la ideea mea și am acceptat să ne petrecem separat cea mai frumoasă perioadă din an. Asta pentru că nu am vrut să creez o discuție în contradictoriu și să ne certăm din cauza asta. Dar nu mi se pare firesc și încă sunt supărată puțin.

Mă întreb dacă sunt eu deplasată sau dacă îi cer prea mult. Mi-ar prinde bine o părere despre ideea mea, anume aceea că era un moment bun să ne cunoaștem familiile. Și poate-mi spune cineva dacă e, într-adevăr, prea devreme pentru asta. Cel puțin aș înțelege unde greșesc și nu aș mai fi atât de supărată pentru că vrea să petrecem separat sărbătorile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *