Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Actorul s-a enervat la culme și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock

Will Smith și-a ieșit din fire la Premiile Oscar 2022. Acesta a avut un derapaj uriaș pe scenă, chiar în timpul transmisiunii live.
Will Smith - derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Actorul s-a enervat la culme și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock

Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. An de an, decernarea premiilor Oscar marchează momente memorabile, iar în această categorie se înscrie și un incident mai puțin plăcut.

Momentul l-a avut ca protagonist pe Will Smith. Actorul a avut o reacție violentă asupra lui Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției lui Smith. În timp ce prezenta premiul pentru cel mai bun documentar, Rock a făcut și o glumă despre capul ras al Jadei Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc, G.I. Jane 2 , abia aștept să te văd”, a spus el, făcând referire la coafura ei rasă, care este rezultatul alopeciei. Deși a zâmbit din public, Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock. Apoi s-a întors la locul lui și a strigat: „Ține-ți numele soției mele departe de gura ta (enervantă)”. Mai târziu și-a cerut scuze pe scenă pentru cele întâmplate. Publicul a amuțit și Rock a mai adăugat: „Aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii”.

Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Un moment îndelung comentat

Pinkett Smith s-a arătat deschisă în a dezvălui lupta ei cu alopecia, o tulburare autoimună care duce la căderea părului. Will Smith însă nu a gustat gluma, iar gestul lui a fost comentat ulterior și de fiul lor, Jaden Smith. Acesta i-a dat dreptate și a postat pe Twitter după ce tatăl său l-a lovit Rock: „Și așa facem noi”.

Momentul a fost și este în prezent îndelung comentat.  Sean „Diddy” Combs a urcat pe scenă la puțin timp după incident și le-a spus lui Smith și lui Rock că vor rezolva lucrurile „ca o familie” mai târziu. Comediantul Tiffany Haddish l-a apărat pe Smith, spunând că și-a susținut soția.

Alți membri ai industriei cinematografice l-au criticat însă pe Smith. Producătorul Marshall Herskovitz a cerut Academiei să ia măsuri disciplinare împotriva lui. În același asentiment, actorul din „Războiul Stelelor” Mark Hamill a numit derapajul lui Will Smith drept „cel mai urât moment de la Oscar vreodată”.

La aproximativ 40 de minute după incident, Smith s-a întors pe scenă pentru a accepta Oscarul pentru cel mai bun actor. Actorul și-a cerut scuze pentru incident Academiei și colegilor săi nominalizați, dar nu l-a menționat și pe Rock. A acceptat cu lacrimi premiul pentru rolul lui Richard Williams, tatăl lui Venus și al Serenei Williams, în filmul „Regele Richard”.

Smith a spus că Williams „a fost un apărător feroce al familiei sale”. Smith a vorbit și despre ce înseamnă a fi un „protector” și a mulțumit legendelor tenisului și familiei lor. Will Smith a încheiat discursul spunând că speră că Academia îl va invita și altă dată la Gala Premiilor Oscar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *