Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Actorul s-a enervat la culme și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock

Will Smith și-a ieșit din fire la Premiile Oscar 2022. Acesta a avut un derapaj uriaș pe scenă, chiar în timpul transmisiunii live.
Will Smith - derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Actorul s-a enervat la culme și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock

Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. An de an, decernarea premiilor Oscar marchează momente memorabile, iar în această categorie se înscrie și un incident mai puțin plăcut.

Momentul l-a avut ca protagonist pe Will Smith. Actorul a avut o reacție violentă asupra lui Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției lui Smith. În timp ce prezenta premiul pentru cel mai bun documentar, Rock a făcut și o glumă despre capul ras al Jadei Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc, G.I. Jane 2 , abia aștept să te văd”, a spus el, făcând referire la coafura ei rasă, care este rezultatul alopeciei. Deși a zâmbit din public, Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock. Apoi s-a întors la locul lui și a strigat: „Ține-ți numele soției mele departe de gura ta (enervantă)”. Mai târziu și-a cerut scuze pe scenă pentru cele întâmplate. Publicul a amuțit și Rock a mai adăugat: „Aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii”.

Will Smith – derapaj uriaș la Premiile Oscar 2022. Un moment îndelung comentat

Pinkett Smith s-a arătat deschisă în a dezvălui lupta ei cu alopecia, o tulburare autoimună care duce la căderea părului. Will Smith însă nu a gustat gluma, iar gestul lui a fost comentat ulterior și de fiul lor, Jaden Smith. Acesta i-a dat dreptate și a postat pe Twitter după ce tatăl său l-a lovit Rock: „Și așa facem noi”.

Momentul a fost și este în prezent îndelung comentat.  Sean „Diddy” Combs a urcat pe scenă la puțin timp după incident și le-a spus lui Smith și lui Rock că vor rezolva lucrurile „ca o familie” mai târziu. Comediantul Tiffany Haddish l-a apărat pe Smith, spunând că și-a susținut soția.

Alți membri ai industriei cinematografice l-au criticat însă pe Smith. Producătorul Marshall Herskovitz a cerut Academiei să ia măsuri disciplinare împotriva lui. În același asentiment, actorul din „Războiul Stelelor” Mark Hamill a numit derapajul lui Will Smith drept „cel mai urât moment de la Oscar vreodată”.

La aproximativ 40 de minute după incident, Smith s-a întors pe scenă pentru a accepta Oscarul pentru cel mai bun actor. Actorul și-a cerut scuze pentru incident Academiei și colegilor săi nominalizați, dar nu l-a menționat și pe Rock. A acceptat cu lacrimi premiul pentru rolul lui Richard Williams, tatăl lui Venus și al Serenei Williams, în filmul „Regele Richard”.

Smith a spus că Williams „a fost un apărător feroce al familiei sale”. Smith a vorbit și despre ce înseamnă a fi un „protector” și a mulțumit legendelor tenisului și familiei lor. Will Smith a încheiat discursul spunând că speră că Academia îl va invita și altă dată la Gala Premiilor Oscar.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.